Дневен хороскоп 22/12/2020

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
93

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да останете спокойни, когато общувате с хора, в противен случай без конфликт този ден няма да мине. По-наблюдателните, може да забележат нещо важно в работата, което ще доведе до творчески подем. Възможни са разногласия с човек, когото искрено обичате. Вземете под внимание, че любопитството и подозрителността, до добро не водят.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви труден ден, когато само надеждни приятели, могат да ви помогнат да се справите с проблемите. Добре е, че такива имате. Най-добре е днес, да се откажете от активен спорт и екстремни пътувания. В противен случай, са възможни здравословни проблеми. Пазете се също от измами, кражби и лъжи от страна на тези, на които вярвате. По-малко говорете за себе си.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще изхабите, много душевни сили, за да докажете на избраника си, вашата искрена любов. Съгласете се, че това си заслужава. Особено, ако връзката ви е била на ръба на раздялата. Репутацията ви, може да се разклати, поради безразсъдство, уязвимост, както и от неща, които не сте отчели в работата. От пътуване, по-добре се откажете.

РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчва се, да решите бързо семейните проблеми и конфликти, докато не са станали огромни по размер. Един добър ден за тези, които пътуват. Планирайте предварително всичко, за да избегнете кризисни ситуации. Кариерата в личния бизнес, ще се развива бързо и гладко.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да си изготвите ясен план за действие и да не обръщате внимание на незначителните неща. Ако се опитате да се изолирате, колегите едва ли ще могат да ви помогнат. Съхранението на душевното спокойствие в личната сфера, ще вие помогне да запазите силите си. Може, спокойно да направите предложение за брак, да планирате “меден месец” или ремонт на жилището.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви добър ден, когато целите, ще бъдат достигнати и парите получени навреме. За по-глобални и важни въпроси, е по-добре да се обърнете към адвокат. В противен случай, ще влезете в такава джунгла, че ще загубите много възможности. Вечерта ви чака сериозен разговор с роднина. Ако излезете “сухи” от него, тогава разчитайте на успех.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще трябва да работите от сутрин до вечер, за да докажете своите умения. Шефът, цени работата ви, затова се опитайте да дадете всичко от себе си. Денят също е добър, за външна промяна, пазаруване и културни събития. Ако имате достатъчно свободно време, може да се отпуснете и да гледате любимия си филм.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очакват ви, нови задължения в работата, от които няма да може да се измъкнете. Тези, които не жалят усилия и време, ги чака възход в кариерата. Практичност при покупките, ще бъде необходима, ако решите да купите някакви домакински уреди. В любовта, бъдете честни и отговаряйте искрено на въпросите на избраника си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Трябва да избягвате объркването и финансовите загуби, в противен случай настроението ви, ще бъде на нула. Ситуацията в личната сфера, няма да продължи дълго, затова не се вълнувайте без причина. Не е нужно да правите планове, ако не знаете как да се държите в труден момент. Ще трябва да се откажете от вредните навици и да се занимавате със спорт, за да съхраните здравето си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Старайте се да сте отговорни в работата, така че да нямате проблеми с шефовете, а колегите да ви подкрепят. Интересна среща е възможна извън офиса, която да ви помогне за намиране на допълнителна работа. В личната сфера, събитията няма да се развият по вашия сценарий – но това не е лошо. Възможно е романтично запознанство, в социалните мрежи.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Толкова бързо, ще свършите с работата си, че ще имате време да си починете и поглезите. Въпреки че, не е желателно да лежите цял ден на дивана. Особено, ако имате финансови и битови проблеми. Влюбените, ще искат да експериментират, което няма да предизвика възторг в избраника. С неспокойния ви темперамент, ще е трудно да се справите.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Възможен е, пълен хаос в работната и личната сфера. Този ден, ще ви се стори необичайно труден, но ще трябва да го преодолеете с достойнство. По-малко реагирайте на коментари, идващи от непознати хора. Нека си говорят, вие мълчете. Вечерта, ви чака съблазнително предложение, което трябва да обмислите.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!