Дневен хороскоп 18/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
137

ОВЕН (21 март – 20 април)

Глобално затопляне ви очаква в отношенията с избраника. Възможно е, да получите предложение за брак, допълвайки този знаменателен момент със скъп подарък. Тези, които са свикнали да харчат повече от обикновено, ще изпаднат в истински порочен кръг. Кризисната ситуация ще се отрази на общото настроение. Прекарайте повече време на чист въздух, ще ви се отрази добре.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес се очаква да постигнете значителен напредък по всички въпроси. Бъдещият успех зависи от иновациите и стрикната им реализация. Опитайте се да свършите цялата работа – основна или домашна. Порой от сълзи – щастливи или тъжни, са възможни по време на разговор с любимия човек. Ще трябва да решите нещо, в противен случай отношенията ще се разпаднат.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви активен и успешен ден. Няма да има особени затруднения, а настроението ви ще е бойно. Това ще има голям ефект върху финансовото ви състояние, а също така ще помогне да опознаете по-добре вашите колеги и бизнес партньори. Семейните могат да вземат реванш. От коя страна ще духа вятърът, все още не се знае. Основното е, да сте въоръжени с нова информация.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Нуждаете се от малко търпение, за да постигнете целите си. Не се страхувайте и не се притеснявайте, проблемите могат да бъдат решени само в спокойна атмосфера. Благоприятно ще е посещението на места, където отдавна не сте били. Само не планирайте дълги пътувания. Това ще ви струва енергия и пари. Творческите личности, ще имат успех.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес ще бъдете зарити от работа. Но ще имате шанс, да преработите всичко, което сте очертали. Единственото негативно е, че няма да имате достатъчно време за почивка. Следете за диетата си, има вероятност от натравяне. Особено ако вече имате проблеми със стомашно-чревния тракт. Излизайте по-често на чист въздух.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ако чертаете в съзнанието си ужасни картини, тогава точно това ще се случи. Днес е важно да мислите положително. Необвързаните имат всички шансове за съдбовно запознанство. Не казвайте „не“ на приятелите си, ако ви поканят на парти. В новата компания забележете лицето, което седи скромно встрани. Той ли е? Със сигурност.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес трябва да казвате на себе си и другите само истината. Никаква хитрост или ласкателство, няма да помогнат за укрепване на връзките. В личния си живот по принцип, може да получите „червен картон“, ако обещаете твърде много. Прекрасен ден за културен отдих, почивка на вилата.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес може леко да преувеличите своите възможности и таланти. Това ще повиши самочувствието и ще помогне да се реализирате в работата си. Нелепа история, ще се случи в нова компания, затова се дръжте сдържано. По-добре мълчете, не влизайте в спор. Битовите проблеми не са толкова сложни, че да ги отлагате. Решете ги бързо.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Денят ще мине без нови и важни събития, но това е прекрасно. Най-накрая умът и ръцете ви, могат да си починат. Ще трябва да правите дребни неща и да комуникирате по телефона. Използвайте въображението си с пълна сила, ако това помага да сбъднете мечтите си. Още в движение разбирайте, кое ще ви донесе финансови печалби.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Този ден е подготвил много интересни неща за вас. Неочаквани срещи с хора, които ще повлияят радикално на вашата съдба. В работата не се очакват промени, така че работете по-усилено. Не е изключена спешна командировка, но не трябва да тръгвате на път без подготовка. Изпитание в личния живот ще стане момент, който не сте очаквали.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви труден ден, така че трябва да спазвате строга дисциплина във всички области. Откажете се от срещи с влиятелни хора, днес нямат шанс за успех. Творчески хаос очаква онези, които са разточителни по отношение на енергията. Прекарайте разумно времето си, за да не съжалявате за нищо по-късно. Мислете за нови идеи.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да се потопите в атмосферата на семейството и ежедневието. Ако сте пропуснали нещо, спешно наваксайте. Не чакайте внезапна и искрена помощ, сами трябва да се справите. Възможна е ярка среща, която ще повлияе на професионалния напредък. В любовната връзка е време да поставите всичко на място, но бъдете по-инициативни.

 

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!