Дневен хороскоп 16/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
146

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви изключително успешен и печеливш ден. Не сте мислили, че ще ви върнат с лихвите стар дълг, както и че ще получите предложение за нова работа. Но мечтите се сбъдват, ако вярвате в себе си и в талантите си. В общуването с роднините ще трябва да се контролирате, за да не се взривите по време на разгорещен спор. От пътувания е по-добре да да откажете, ще са празни и опасни.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес трябва да следвате пословицата: „Седем пъти мери и веднъж режи“, за да не се окажете в неприятна ситуация. За никъде не бързайте, контролирайте действията и емоциите си, особено в процеса на разговори с началници. Фалшива информация, може да получите по пощата, но няма да й придадете голямо значение. Проверявайте всичко по два пъти.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес може да си отдъхнете, да се разходите из града и да си купите нещо приятно, специално за себе си. Ще почувствате, че наближава празник и ще се радвате на хармонията и топлината у дома. Извлечете полза от всичко, което правите. Дори и да не харесвате наистина работата си, вършете я качествено. Пътуванията ще бъдат успешни.

РАК (22 юни – 23 юли)

Ще получите много ценни съвети, но няма да може да ги приложите на практика. Възможно е да тълкувате всичко по свой собствен начин, затова е време да забравите за обичайния модел. Чудесен ден за изследвания, ремонт на автомобила и решаване на битови проблеми. Не довеждайте ситуацията в любовта до крайност, в противен случай ще трябва да бягате.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Без съмнение може да се захванете с набелязаната работа. Ще има много смисъл от нея и в края на деня, ще получите пари по сметката си. Премахнете думата “не искам” от лексикона си, тя ще намали вашата активност и ще ви задуши. В личния живот всичко е наред! Вашият нов роман е придобил нов смисъл, което е положително. От амбициозните си планове по-добре се откажете .

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Никой няма да ви принуди да се отклоните от пътя, докато сами не поискате. Непрекъснатият стремеж към новости ще се окаже ефективен. Особено, ако планирате само честни начинания. Няма причина за безпокойство и преживявания в любовната сфера. Важното е сами да приемете модела на поведение, избран от любимия.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще трябва да вземете спешно решение по средата на деня. То може да бъде свързано с работа, която сте планирали преди месец. В личната сфера не бъдете настойчиви, това няма да промени ситуацията. Аналитичният подход към много битови въпроси, ще позволи да се справите по-бързо и по-добре. Отложете пътуванията.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Никой не е имунизиран от грешки, но днес ще потънете в тях от главата до петите. Не са изключени моменти, водещи до спад на самочувствието и статуса. Упоритостта в отношенията с колеги и приятели, може да доведе до сериозен конфликт. Не се опитвайте категорично да изяснявате отношенията си с роднини. Вечерта се очаква значителна печалба.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви светъл и плодотворен ден. Ако преодолеете мързела и апатията, ще може да решите много проблеми. Внимавайте с получаването на пари, бройте всеки лев и не давайте заеми. Някои ситуации ще възприемате грешно и такова поведение от ваша страна, ще е неправилно. Потърсете корена на злото в себе си, а не в поведението на близките.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес всичко ще зависи от самите вас, както в работата, така и във финансите. Нека във всичко да има яснота, тогава денят ще премине страхотно. Решително се отнесете към онези въпроси, които преди сте избягвали по всякакъв начин. В любовта заемете позицията на наблюдател и слушател. Особено, ако на любимият от дълго време му е „дошло до гуша“.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да имате конкретни планове и желания. Стъпка встрани, ще ви вкара в неприятности, така че избягвайте изкушенията. Колкото по-умно се държите във финансовата сфера, толкова по-бързо ще получите парите си. Логичният подход към битовите проблеми, ще ви позволи да ги разрешите по-бързо от обикновено. С близките са възможни търкания и несъгласия.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Умствената работа днес, ще ви се отдава много по-лесно, отколкото физическият труд. Така че, не се разкъсвайте между многобройните предложения. Активността е с добро качество, но не винаги. В любовта е необходимо да анализирате случващото се. Но резултатът от това, ще бъде много ефективен. Връзката с избраника, ще се подобри.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!