Дневен хороскоп – 14/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
55

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще получите много впечатления на работа, ще установите контакт с колегите и ще планирате вътрешна трансформация. Пътуванията в чужбина ще се получат добре, ако предварително сте ги обмислили. Подписвайте документите внимателно, не бързайте със заключенията. Ако решите да промените нещо в семейния живот, тогава действайте.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще имате много сили и желание, да промените коренно професионалната сфера. Но в общуването с колеги и ръководството, следете за думите си. Възможное да не ви разберат и дори осъдят. Съзнателна самоизмама ви очаква в любовта, така че се освободете от илюзиите. Повече конкретност, оптимизъм и инициативност.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ако се държите твърде напористо и несериозно, ще си навлечете неприятности. Ситуацията може да се окаже изключително трудна и да е почти невъзможно да се измъкнете от нея. Прекрасен ден за пазаруване, ремонт и преместване. Но дългите пътувания, ще трябва да отложите. Фокусирайте се върху финансовото си състояние, попълнете сметката си.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Качеството на този ден, ще зависи изцяло от емоционалното ви настроение. Ако посрещнете сутринта с усмивка, тогава ще вървите през живота весело и естествено. Може да планирате ремонти, обновление или закупуване на предмети за бита. За всичко това ще има достатъчно пари, както и вътрешни резерви. Възможна е среща с бивш любим.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Истинска бъркотия ви очаква, ако решите да се държите не систематично и не сдържано. Предстои ви да тичате по инстанции, да преговаряте и да поемате отговорност. Но всичко би било наред, ако не бяха мислите за любимия човек. Те ще ви разсейват и бавят при решаването на важните въпроси. Възможна е голяма и неочаквана печалба.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Откажете се от демагогията. Така или иначе, сте казали твърде много на хората около вас. Едва ли ще ви разберат и ще слушат до самият край. Семейните могат да планират пътуване, то ще се развие по най-добрия начин. Във финансовите дела ще се намеси някоя гръмогласна и користна особа. Опитайте се да я поставите на място.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще бъдете настроени твърде агресивно, както на работа, така и в отношенията с близките. С такова настроение няма да може да постигнете това, за което мечтаете. Добър ден за забавления, срещи с приятели, спорт и лечение. Що се отнася до любовните афери, тук като цяло всичко е отлично. Може отново не само да завладеете, но и да удивите избраника си.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес не се надявайте на хармония и разбирателство в отношенията с другите. Реагирате прекалено бурно на всичко, без контрол и задържки. Не преминавайте на лична основа при спор с шефа. Тук ситуацията може да стане изключително неприятна. Във финансовата сфера са възможни малки проблеми, носете банковата си карта със себе си.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес ще разчитате на едно, но в крайна сметка ще се случи нещо съвсем различно. Но началото на някакво мащабно начинание е поставено. Желанието за изкачване по кариерната стълбица, ще се сбъдне. Основното е да имате надеждно рамо, на което да се опрете. Високото самочувствие, може негативно да се отрази на романтична връзка. Бъдете по-отстъпчиви и нежни.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще ви бъде трудно да намерите съмишленици, така че цялата работа ще трябва да свършите сами. Но ако намерите необходимата информация, ще може да се измъкнете от всякакви проблеми. Не са изключени слухове зад гърба, кавги с близки и грешки в документите. Някой умишлено ви играе по нервите, бъдете внимателни. Успех се очаква във финансовите въпроси.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Откажете се от илюзиите и реално погледнете на нещата. Освен това по-нататъшното ви повишение зависи от това. Бизнесмените ще имат успех, ако не пестят пари за нов проект или продукти. Общуването с приятели ще доведе до радикални промени в личния живот. Вече не го очаквахте!

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Отношенията с колегите днес, ще се развиват много дружелюбно. Дори новите служители, ще се убедят във вашата компетентност и професионализъм. Но не бива да се захващате за големи творчески проекти. Те ще изискват много енергия и пари, които сега нямате. Битовата сфера ще се промени коренно, ако приключите отдавна започнатите дела.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!