Дневен хороскоп 14/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
143

ОВЕН (21 март – 20 април)

Възможен е истински пробив в онези дела, които някога са изглеждали призрачни и глупави. Сега всичко ще е различно-израснали сте духовно и уважават вашите таланти. Не търсете повод за кавга, дори ако любимият започне да критикува вашите достойнства. Бъдете благородни и смели, а към здравето се отнасяйте със специално внимание.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес е препоръчително да се отпусне и забавлявате с приятели. Ако отдавна планирате вечеря в ресторант, отидете, не пестете пари и се поглезете с нещо вкусно. Не отлагайте нищо за утре, за да не съжалявате за изгубените възможности. Интелектуалната дейност може да се позабави, заради физическото натоварване. Опитайте се, да спазвате мяра във всичко.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес ще се хвърляте от една крайност в друга, ако не се държите мъдро. Трудно е да се справите с емоциите? Тогава, прочетете нещо полезно или посетете културно събитие. Насочвайки мислите и енергията си в правилната посока, ще се изпълните със знания. Атака на алчност, може да ви връхлети в момент, когато приятел поиска да върнете стар дълг . Е, това се очакваше.

РАК (22 юни – 23 юли)

Чаша силно кафе е това, от което ще се нуждаете сутринта. И мозъкът ще започне да работи в правилната посока и енергията ще се увеличи. Опитайте се да спазвате диета, за да предотвратите проблеми със стомахът. Ако искате да се похвалите пред приятелите с прекрасна фигура, не преяждайте вечерта. Отличен ден за вземане на важни решения във финансовата сфера.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес повече, ще имитирате че работите, отколкото да се трудите реално. И какъв ще е резултатът? Вие напълно ще се провалите, а колегите могат да получат парична награда. Не се опитвайте да прехвърляте върху раменете на другите, бремето на тревогите и неприятностите. Дори ако това са вашите близки, които винаги са щастливи да помогнат. Вечерта е идеална за пазаруване и пътуване, както и за срещи с приятели.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес вашите стремежи ще бъдат много, но на практика ще бъде трудно да приложите съществуващите знания. Някакъв порочен кръг, който носи постоянни разочарования. На любовния фронт се очакват победи, ако първи се приближите към човека, който харесвате. Опитайте се да спортувате и забавлявате, за да избягате за малко от проблемите.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

През целия ден ще анализирате своите проблеми, беди и дори радостни моменти. Защо такова натоварване? Спрете да се съмнявате в талантите си, след това всичко ще бъде наред. Сериозен разговор с любимия човек, е по-добре да отложите за друг ден. Сега не е време за кавги, а и здравето ви не е на висота.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Препоръчително е да съберете смелост и да направите предложение на избраника. Мечтите трябва да се реализират. Съществува опасност от недоразумения при общуването с колеги, така че не ги критикувайте за грешки. Има шанс да получите пари, при това от неочакван източник. Полезна ще се окаже, кореспонденцията по електронната поща.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Прозрения и победи ви очакват в интелектуалната област. Но да разчитате само на стари знания и опит е безсмислено. Бъдете внимателни на пътя, дори ако сте опитни шофьори. Съществува риск от настинки и простуда. Пийте повече витамини и течности и не стойте на вън повече от два часа.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Смело ще си пробивате път, към щастливото бъдеще. Всичко ще се получи, ако вземете под внимание миналите грешки и пропуски. Само не се опитвайте да сравнявате това, което се е случило веднъж, заради собствената ви глупост. Ако искате да получите подаръци от съдбата, тогава бъдете щедри и снизходителни. Особено във взаимоотношенията с близките.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очакват ви нови и ярки хоризонти. Уви, в кариерата и бизнесът, нещата ще зациклят, но има шанс да се запознаете с интересни хора. Точно те ще ви дадат идеи, което ще позволи да се реализирате творчески. В сферата на любовта, ще искате емоции! И нищо няма да попречи да организирате нещо романтично, най-важното е да не забравяте за предпазливостта. Пътуванията, е по-добре да отмените.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще се почувствате, като във вълшебна приказка. Ще има изненади, грандиозни подаръци и нови срещи. Само не си позволявайте да сте мързеливи, особено в разгара на ярките събития. Притежавате много добри познания, но постоянно трябва да подобрявате уменията си. Възможно е подписване на изгоден договор и бизнес пътуване.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!