Дневен хороскоп 11/06/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
118

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви интервю за нова работа, което ще премине на много високо ниво. Сега може уверено да кажете, че сте постигнали това, което искате. Един добър ден за бизнес пътувания, преговори и подписване на договори. Публичните мероприятия, е по-добре да избягвате. Вечерта е по-подходяща за отпускане и почивка.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очакват ви интересни срещи и активност из града, с цел изкарване на повече пари. Няма да е изненадващо, че няма да се задържате за дълго, нито у дома, нито на работа. Може да снишите активността си, ако смятате, че сте преуморени или настинали. От романтично запознанство, е малко вероятно да получите това, за което мечтаете.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви море от положителни емоции, което ще ви позволи, да свършите всяка трудна работа за кратко време. Възможно е интересно запознанство на път, както и среща със стар приятел. За да подобрите здравословното си състояние, трябва да спазвате диета и да почивате повече. Вие сте толкова невнимателни към себе си, че може да се разболеете.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Обмислете всички подробности, за да не правите грешки във финансите. Към това, може да ви тласне трудна ситуация, както и изплащане на битови сметки. Бъдете изключително внимателни на пътя, за да не попаднете в авария. Вечерта, може да ви бъде предложено сътрудничество или работа в чужбина. В общуването с другите, бъдете сдържани.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви ден, когато ще може да общувате с бизнес партньори и колеги, без ненужни предразсъдъци. Просто бъдете колкото е възможно по-искрени, за да не ви обвинят в лицемерие. Към проблемите на другите хора, също трябва да се отнасяте с разбиране и съчувствие. Особено, ако тези хора, не веднъж са ви измъквали от неприятности.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Mоже да подготвите по-голямо портмоне, за да прибирате в него всички печалби. Вярно е, че и разходите няма да може да намалите, но те ще са незначителни. По-малко размишлявайте и повече действайте – това трябва да е мотото ви, за този ден. Отделете време за близките хора, децата и дори домашните любимци.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Покажете чувственост и нежност, по отношение на избраника си. В противен случай, ще го обидите с догадките и ревността си. Очакват ви големи покупки за дома, офиса или свързани с пътуване. От ползва ще е ентусиазма, който ще ви даде сила и енергия. Не забравяйте за спорта, хобито и комуникацията с оптимистични хора.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Може да се окажете сред онези, които винаги и за всичко се сърдят. Между другото, това може да стане на работа. Може би, не сте изпълнили стари задачи? Не натоварвайте другите с грижите си, иначе ще попаднете в същия капан. Вечерта, може да ви се обади някои недоброжелател и да ви залее с негативна информация за близък приятел. Вярвайте повече на себе си.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви добър ден, въпреки че в него, може да се сблъскате с много отрицателни неща. Добре е, да се заемете активно с работа или обучение, за да се разсеете от личните проблеми. Отличните резултати във финансовата сфера, ще ви предадат самоувереност. Може да бъдете изпратени на неотложно бизнес пътуване, след което, някои ситуации ще се решат от само себе си.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очакват ви важни разговори, срещи и непланирани пътувания. Всичко това ще даде своя плод, след което животът ви ще потече в правилната посока. Добър ден за домакинска работа, почистване или ремонт. Не пестете пари за това, което е от първостепенно значение. Вечерта ви очаква среща, с приятел от училище.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви значителен напредък в работата. Въпреки че, ако сами намалите активността си, ще загубите много възможности за успех. Общителността и разбирателството с другите, ще ви носи ползи. Не обръщайте внимание на стечението на обстоятелствата, защото сами сте в състояние да обърнете съдбата в правилната посока.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва повече да почивате, медитирате и наблюдавате света отстрани. Във финансите е възможно забавяне, но в любовта ще имате забележим напредък. Най-накрая, ще се запознаете с човек, към който преди не сте смеели да се доближите. Неочаквана изненада от приятел, ще ви направи по-оптимистични и уверени.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!