Дневен хороскоп 11/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
110

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес ще бъдете зарити с работа, но нито едно дело, няма да успеете да доведете до края. Възможен е истински спад както в настроението, така и в организма. Старайте се да улавяте вдъхновението дори и в най-дребните неща и подредете мислите си. Благоприятно ще се развиват финансовите въпроси, това ще позволи вечерта да пазарувате. В любовта, не се връщайте към минали отношения.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Колкото и да е невероятно, днес мечтите ви могат да се сбъднат. Във всички начинания, ви очакват велики победи. Всички, ще ви завиждат! В работата се очакват интересни срещи, както и съдържателни разговори. Но от бизнес пътувания, засега се откажете, за да не се натоварвате само с дела. Отделете време за любов.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Завистливи хора, ще клюкарстват зад вашият гръб, но няма да ви пука. Ще сте щастливи и весели както никога. Ето какво прави истинското вдъхновение. Ще са необходими много време и усилия, за да убедите партньорите в някоя изгодна оферта. Бизнеса е сериозно и крехко нещо, което вече разбирате. Мъдро решение, ще трябва да вземат семейните.

РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчва се да не се хвърляте от една страна към друга, а да заемете твърда позиция в работата. Може би, ще трябва да се разкъсвате между обажданията на любимия човек и преговори с колеги. Тревогата от загубата на пари, ще съсипе настроението ви. Но ако обмислите всичко предварително, лесно ще излезете от ситуацията.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ще сте енергийно изтощени. Но това не е причина да се откажете от проектите наполовина, а също и да спорите с по-опитни партньори. Здравословни проблеми не са изключени, ако имате проблеми със сърцето. Ако успеете да защитите капитала си, бюджетът няма да пострада. В никакъв случай не оставяйте битовите проблеми на заден план, заемете се веднага с тях.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Трябва да направите отстъпки на един от партньорите си, за да запазите своето достойнство и бизнес. Друг път нямате, не се правете на герой. Финансите ще бъдат попълнени, от връщането на стари дългове. Но няма да останат за дълго във вас – парите ще отидат за битови дела. В любовната връзка има охлаждане, разберете се в себе си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес е добре да присъедините колегите си към вашата работа, за да завършите успешно проекта, започнат по-рано. И повярвайте, никой няма да се обиди. Освен това, проектът ще бъде е успешен и печеливш. В отношенията с роднините, се наблюдава известно отчуждаване. Възможно е ежедневната ви заетост, да е оставила своя “отпечатък”.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес трябва да избягвате всякакви финансови инвестиции. Дори ако решите да купите нещо за дома, помислете сто пъти. В семейния живот, ще ви е необходимо чувство за хумор, но не се шегувайте без мярка. Особено, ако любимият не е склонен към такава комуникация. Възможно е успешно пътуване, в което да вземете някого от приятелите или децата.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Препоръчително е да се постараете да блеснете, ако сте поканени на голямо събитие или парти. Вие сте очарователни, това е неоспоримо. Възможно е получаване на пари, изгодни оферти или договор със западни партньори. Всичко, към което упорито сте се стремили, ще започне да се осъществява. Наблюдавайте за здравето си, по-често излизайте на чист въздух.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ще се почувствате като царе на ситуацията, дори ако наскоро сте имали много проблеми. Хората около вас ще ви слушат, а началниците постоянно ще искат съвети за реализиране на проектите. Може неочаквано да получите невярна информация, но тя ще касае любимия човек. Пътуванията извън града, ще бъдат много вълнуващи.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Предстои ви, да се сблъскате с трудности в професионалната област. Ще трябва дори да се обърнете към някои инстанции, за да си върнете статута и вашите пари. Неприятните моменти в процеса на разговор с приятел, се опитайте да пренебрегнете. Не се знае, какво може да кажете в пристъп на гняв. Станете като катализатор, за да избегнете конфликтите.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще бъдете обект на всеобщо внимание, ако не се откажете да отидете на парти или масово събитие. Така искахте слава, сега и се насладете. Проблемите в битовата сфера, ще ви дойдат като гръм от ясно небе. Не се опитвайте да избягате от тях, а още от сутринта се заемете с решаването им. Вечерта е идеална за романтична среща.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!