Дневен хороскоп 06/04/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
96

ОВЕН (21 март – 20 април)

Често ще трябва да търсите съвет от приятели и роднини. Вие сами не сте в състояние, да разрешите някои психологически проблеми. Ориентирането към финансовата област, няма да е лесно, особено ако парите не ви стигат за необходимото. Трябва сериозно да се замислите за допълнителни доходи и стартирането на бизнес.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очакват ви нови впечатления и радости, така че не е нужно да се притеснявате за дребни провали. Те се случват на всички, не сте изключение. Добре ще е да потърсите нова информация, да почистите дома или да си вземете домашен любимец. В любовта, имате само една пречка: ревността към избраника си. Мислите ли, че има някаква причина за това?

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Трябва да приемете с благодарност всичко, което съдбата ви дава. Не мърморете и не предизвиквайте смут, а изживейте този ден с усмивка на уста. Добре е да си починете сред природата, у дома или да предприемете пътуване. Енергията на този ден, предразполага към нови и благородни дела. Дори в любовта, може да промените принципите си.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Отървете се от мисли, които са зациклили в главата ви. Те ви водят до истински смут и също така блокират пътя за постигане на вашите цели. Не трябва да вярвате на някой от приятелите си, особено ако научите нещо неприятно за него. Грешките във финансите, могат сериозно да засегнат вашият бюджет. Бъдете внимателни във всекидневния живот и на пътя.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да се вгледате по-отблизо, в знаците на съдбата и да ги дешифрирате правилно. Нищо не се случва случайно, помнете това. Има възможност да си намерите работа на непълно работно време, да се запознаете с интересни хора и да укрепите финансовото си положение. Сънищата, ще бъдат пророчески, а романтичните срещи съдбоносни. Основното е, да не отивате прекалено напред.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да градите основата на живота си, върху духовните ценности. Необходимо е да преосмислите много неща, а някой да изтриете от паметта си. Добре е да се заемете с йога, медитация и интелектуална работа. От физическата активност е по-добре да се откажете, дори ако е насочена към високи постижения. Може да навредите на здравето си.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Може случайно да чуете нещо, което няма да ви вдъхне увереност и оптимизъм. Това важи за някой от приятелите или колега. Положението с парите, ще бъде уредено само след като изчислите разходите си. Може да се разходите по магазините, да промените външният си имидж или да потърсите медицински съвет, ако нещо ви безпокои.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви напрегнат и труден ден. Много неща ще бъдат твърде неразбираеми и непредсказуеми, но не се вълнувайте предварително. Времето, прекарано в лекомислени флиртове, няма да премине без следа. Човекът, с когото сте се срещали, искрено се е влюбил. Вечерта е възможно пътуване, свързано с нова работа.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес може просто да се разтворите в многоликата тълпа и никой няма да забележи. Но това е за добро. Ще имате възможност да погледнете по-дълбоко във вашия свят и да планирате бъдещето си. Здравословното ви състояние няма да ви безпокои, но това на близък човек, може да се влоши. Нещо кардинално, ще предприемете във връзка с неговото възстановяване.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Трябва първо да решите проблемите, които ви тежат в ежедневието. От това зависи много, така че не снижавайте летвата. Катеренето на Олимп не е лесна задача, но вие ще успеете. Дори безпаричието няма да ви спре, а напротив, ще ви насърчи. Вечерта обещава взаимна любов и незабравима страст.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Авторитетът ви в колектива, ще нарасне значително. Благодарение на компетентния подход към задачите, ще може да неутрализирате конкурентите и да постигнете високи резултати в работата. В любовта няма да имате никакви ограничения, ако спрете да преследвате идеали. До вас и сега има човек, с когото имате пълна хармония и разбирателство.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчва се да работите върху тези ваши комплекси, които ви пречат да живеете пълноценно. Не се съмнявайте в талантите си, те са очевидни. Отлично ще се решат проблемите във финансов план-данъци и социални плащания. Само за геройства в любовта, все още е твърде рано. Нека първо връзката с любимия укрепне.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!