Дневен хороскоп 06/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
126

 

ОВЕН (21 март – 20 април)

През този ден, ще ви занимават особенно остро проблемите с бита и домашните дела. Ще трябва да отидете да пазарувате, да договорите нещо с някого, да чистите. Опитайте се да останете в рамките на определения си бюджет. Печалби не се очакват скоро, така че спестяването няма да навреди. Има шанс да се влюбите в първия срещнат и то продължително.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очакват ви добри впечатления, в процеса на общуване с нови хора. Няма да игнорирате никого и дори ще давате съвети на всички. Може да възникнат здравословни проблеми. Избягвайте пътуванията, рискът и тежката физическа работа. Денят не е благоприятен за търговски сделки или скъпи покупки, ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще се занимавате с домакинска работа и дребни ремонти през целия ден. Но това е радостно за вас, защото ще може да си починете с близките хора. Новите идеи и предложения могат да доведат до финансови загуби. Служителите на държавна работа, трябва да бъдат по-внимателни към задълженията си – възможна е измама или неточна информация. Днес трябва да бъдете изключително внимателни към здравето си.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Ако искате да постигнете успех в работата, тогава трябва да изключите грубостта, резкия тон и взискателността. Станете по-меки и любезни, за да приближите другите към вас. Добър ден за командировки, срещи и осъществяване на нови контакти. Задължително ходете пеша, занимавайте се със спорт, бъдете активни, пасивността е разрушителна.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Този ден обещава спокойствие и баланс. Благоприятен ден за брак, зачеване. Големите покупки могат да бъдат успешни. Днес може да се почувствате господари на ситуацията, ще ви се струва че всичко е подчинено на вашата воля и в съответствие с вашите желания. Ще премине това състояние, когато си мислехте че другите са против вас. Сега, ще чувствате взаимно разбирателство с всички.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Интересен ден ви очаква, ако излезете от дома. Бъдете активни, пътувайте и се запознавайте с различни хора. От вашите активни действия ще зависи вашето бъдеще – кариера, финанси и любов. Не е препоръчително да се храните на крак, възможни са проблеми със стомахът. Хубаво е не само да отидете да пазарувате, но и да погледнете в аптеката.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очаква се тежък, проблемен ден. Сами не сте мислили, че старите проблеми ще напомнят за себе си в най-неочаквания момент. И всичко това, защото не сте ги решили навреме. Отговорете веднага на имейлите и обажданията, възможни са добри сделки. Проверете информацията на място, за да не допускате грешки. Документите, ще пристигнат навреме.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес се дръжте обмислено и отстъпчиво. Стресът ще бъде предостатъчно, дръжте емоциите си под контрол. Но във финансовия сектор, всичко ще върви добре. Ще получите пари, а шефовете ще обещаят бонуса. В романтичната връзка забравете думата „неудобно“. Ако се доверявате на партньора, не проявявайте комплекси.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Заслужавате повече, отколкото получавате. Тази мисъл ще се върти в главата ви постоянно, което ще попречи на изпълнението на плановете. Разбира се, да хвалите себе си трябва, но не и да стигате до крайност. Добри перспективи за изкарване на пари, ще се появят във връзка с ваше хоби. Може да постигнете не само материален успех, но и да срещнете известни хора.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Дали деня ще бъде добър, ще зависи напълно от вашето търпение и сдържаност. Дори ако всички наоколо вдигат скандали или хвърлят чинии, дръжте се под контрол. Леко и с усмивка вървете през живота, така че никой да не смее да ви развали настроението. Трудни проблеми са възможни в личния живот, ако не спрете да ги игнорирате. Работете върху своите качества.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва уверено да вървите към своята цел. Дори да се сблъскате с цунами и урагани – вземете това, което искате. Неочаквано решение на ежедневен проблем, ще помогне да елеминирате много неприятности. Въпреки неприятностите, усмихвайте се по-често – и в живота ви ще има повече място за приятни усещания и любов.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не трябва да се преструвате, че другите хора и техните проблеми, не ви вълнуват. Напротив, бъдете възможно по-учтиви и внимателни и ще бъдете възнаградени по-късно. В отношенията с любимия човек, ще се появи засилено чувство за истина. Ще започнете да говорите, това което мислите. Ако искате да запазите романтичната вълна в отношенията, избягвайте това.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!