Дневен хороскоп 02/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
95

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви ден на радост, забавления и душевна смелост. Ще се чувствате като волна птица, на която никой не блокира пътя към успеха. Не попадайте под погледа на началниците. Възможно е да ви вземат „на прицел“, дръжте се културно. Бизнесмените имат шанс за добри печалби.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да мислите не само за подобряване на здравето, но и за избавяне от хроничните болести. Ако днес заедно с лекар изберете правилното лечение, ще забравите за неразположенията завинаги. Оставете незавършените проекти за няколко седмици. Скоро ще се появят оригинални методи за тяхната реализация, не избързвайте. Между другото, бъдете внимателни и на пътя.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес трябва да се съсредоточите върху най-важните проблеми. Всичко, което е малко и маловажно, оставете настрана. Голяма помощ ще дойде от човек, когото винаги сте уважавали. Вземете пример от него и ще спечелите във всички ситуации. Проблемите с любимия човек, не са причина да се карате с всички наоколо.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е да кажете “не!” на спонтанните покупки. Ако се искушите да купите нещо скъпо, бюджетът ви ще пострада. Малък проблем в личния живот, може да блокира пътя към сериозни отношения. Говорете с избраника си предварително, за да нямате проблеми. Сигналите на тялото си не пренебрегвайте, а отидете на лекар.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес е позволено да промените нещо в живота си и да станете по-повърхностни. Да плувате по-течението понякога е полезно, за да се отървете от ненужните мисли. Тези, които имат голям опит, ще получат добри постъпления в работата. Няма да се изплашите от натовареността и мащаба на проектите и това е добре. Ако някой се меси в любовния ви живот, борете се за своето щастие.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Мнозина ще ви натрапват мнението си, така че се въздържайте от спорове. Ако офертите са печеливши от гледна точка на парите, тогава се захващайте за работа. В противен случай дори не си струва, да си губите времето и енергията за глупости. Не е изключено главоболие и съдови проблеми. Самолечението е малко вероятно да доведе до излекуване, затова се консултирайте със специалист.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да обърнете внимание на себе си, при това сериозно. Колко вредни навици имате? Не може да ги изброите? И така, спешно започнете здравословен начин на живот. Дразнещ фактор в отношенията с избраника, ще бъдат неговите родители. Естествено, не може да се харесате на всички, но те са стигнали твърде далеч.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес ще бъдете тихи и мрачни, сякаш са ви подменили и са взели цялата ви енергия и изключили вашата светлина. Причината за това състояние, може да е обикновена умора. Спомняте ли си последния път, когато сте си почивали добре? Трябва да вземете поне седмица за своя сметка или да излезете в заслужена отпуска. Не го отлагайте за по-късно.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Не е препоръчително днес, да се скатавате и избягвате работата. Дори да нямате от нея голяма печалба, вършете я отговорно и бързо. Подвизи ще извършите в любовта, но по отношение на роднините е по-добре да използвате друга тактика. Опитайте се да постигнете съгласие по тези въпросите, които не сте успели да решите дълго време. Бъдете по-отстъпчиви и меки.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очаква ви бурен и събитиен ден, така че пестете нервите и силите си. Неочаквана камара от слухове и клюки, очаква онези, които наскоро са започнали работа. Внимателно работете с документи и бройте наличните пари. Възможно е някои събития, да променят живота ви в правилната посока. Повярвайте в това и всичко може да се сбъдне.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес умело и бързо, ще се справяте и с най-трудните задачи. Основното е, да сложите нещата по местата. Въведете порядък във всичко, което ви заобикаля. По време на сериозен разговор с роднини, по-добре не споменавайте стари обиди. Личният живот ще се промени по прекрасен начин, но все още е твърде рано да правите далечни планове с избраника.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Отличен ден за тези, стремящи се към промяна и новости. Въобще не се съмнявайте в своите възможности и това вече, ще води до успех. В отношенията с любимия човек, не бъдете праволинейни. Трябва да проявявате по-често, качества като компромис и търпение. Финансовите ви цели ще се осъществят, не се безпокойте за това.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!