Дневен хороскоп 01/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
86

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви, море от радост и щастие, особено ако сте изпълнени с оптимизъм. На вашата практичност днес, ще завиждат много хора, но не критикувайте другите за грешките. Креативните от вас, ще имат успех в големи проекти. Пътуването, преговорите и подписването на документи, също ще се развиват благоприятно.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Конкурентите и завистниците, няма да ви плашат, защото знаете как да играете по техните правила. Толкова прекрасно ще се справяте със задачите, че дори шефовете ще ви слушат. Възможна е изкусителна оферта за работа, но внимателно я обмислете. От пътуване надалеч, може да се откажете, само в случай на заболяване.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви, изпълнен с любов и взаиморазбирателство ден. Така че, настроението ви ще бъде отлично, което ще ви дава сили за по-нататъшни действия. С парите, може да имате някой пречки, но към края на деня, нещата ще се подобрят. Трябва да сте по-внимателни в ежедневието и на пътя. Ако ви изпратят в командировка, не забравяйте важните документи.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Трябва повече да вярвате в себе си, а не в късмета. Лятото, ще донесе много перспективи, но само за тези, които работят усилено. В личния живот, всичко ще бъде перфектно. Ухажорите, ще ви преследват и това ще ви доставя удоволствие. Основното нещо е да не усложнявате всичко, което между другото, се развива лесно и хармонично.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Не се препоръчва, да си създавате проблеми напразно. Така или иначе, всички около вас ви слушат, какво още може да искате? Контрол върху емоциите, няма да бъде излишен, пазете нервите си. И не само вашите собствени, но и на околните хора. Критичен момент чака семейните, ако решат без съгласието на съпруга, да направят ремонт или пренареждане у дома.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще се покажете пред света, не само като романтици, но и като изявени авантюристи. Ще забравите за всички важни дела, финансови въпроси и близки роднини, на които сте се канели да помагате. Обърнете внимание, че сега не е време за забавления и отдих. Вечерта ви чака изненада, от приятел в чужбина.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да усмирите желанията си и да си поставите приоритети. Ако нещо не ви дава мира, тогава намерете причините и всичко ще бъде наред. На работното място, ще се приветства напредъкът и новите идеи. За да постигнете успех и високи доходи, не трябва да следвате старите пътища. Домашните дела вечерта, може да ви отнемат цялото време, което сте смятали да прекарате с любимия.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Може толкова страстно да се влюбите, че да забравите за всичко около вас. Ще покажете своите изключителни таланти не само в личния живот, но и на работното място. Позволете си да сте креативни, днес това ще ви донесе успех. Един добър ден за общуване с приятели, развлечения и бизнес сътрудничество. Пред вас, ще се отворят нови перспективи.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес, ще имате свобода на избора във всичко, с което се заемете. Не мислете, за хората негативно. Намерете добрите качества в тях, такива подобни на вашите. Ефектната ви външност, ще произведе голямо впечатление на работа и сред новите ви познати. Ако поставите високи цели пред себе си, първо помислете, как ще ги реализирате.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Предстои ви, да преминете през не лек път, ако се захванете с нов проект. Безразсъдно, може да забравите за всичко, което не сте довършили. Това може да доведе до катаклизми, уви и психологически също. Финансовите проблеми ще решите, след като изчистите всичките си дългове. Разплащайте се с всички навреме.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес е препоръчително, да планирате деня си до секунда и да си изготвите ясен работен план. Това е чудесно време, за подписване на договори, сключване на застраховки срещу финансови загуби. Денят, може да ви донесе, много приятни моменти. Един от тях, е среща с “втората ви половинка”. Семейните, трябва да обърнат внимание на проблемите във взаимоотношенията.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Денят ще е благоприятен, за откъсване от ниското ниво в професионалната сфера. Дори ако не възнамерявате да правите кариера, не се отказвайте от позициите си. Ако не се чувствате добре, не трябва да се подлагате на самолечение, още повече, да натоварвате тялото си физически. Работете за увеличаване на имунитета, за да не се налага да излизате в болнични.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!