Да се обличаме според зодията си: есен 2013 година

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
529

За много зодиакални знаци есента е време на промени, засягащи всички сфери на живота им. Вдъхновенията, желанията и енергията им непрекъснато ще се менят. Какви цветове, модели и стилове ще са успешни за различните знаци на Зодиака през тази есен?

Овните ще станат още по-решителни и уверени в себе си, благодарение на дрехите в червени нюанси, но не бива да злоупотребяват с тях. Освен това е удачно да впишат в тоалетите си елементи от метал и кожа. Не се бойте да експериментирате и комбинирате. Вълнени палта, кожени якета, ботуши с шипове и плетени шапки – всичко това не само ще придаде на дамите Овни неповторим стил, но и ще им носи успех.

За жените Телци ще са подходящи спокойните цветове като зелено, синьо и кафяво. Именно през този период звездите чертаят Телците да намерят своята половинка, ако все още не са я срещнали. Минималистичният стил, както никога, ще им пасва и ще привлича към тях успеха. Малки детайли, нищо излишно, сдържани тонове и строги модели. В такъв вид Телците ще могат напълно да разкрият себе си и да се вдъхновяват за нови постижения.

Дамите Близнаци трябва да оставят настрана смелите идеи в облеклото си. Есента за тях е време на подем и напредване в кариерата. Затова трябва да се обличат скромно и в същото време стилно. Техните цветове са сиво, синьо, бяло и черно. От гардероба трябва да се изключат тоалети на карета и линии, защото ще отнемат от енергията им. Трябва да отдадат предпочитание на простите рисунки и щампи, които ще предизвикват само положителни емоции.

Жените Рак ще се нуждаят от повече увереност през есента. Затова е необходимо да потърсят съвети от специалист при съставянето на гардероба си. Подходящите цветове за есента при тях са червен, син, розов, зелен и бял. Категорично не бива да се носи черно. Строги и чисти кройки, но впечатляващи и ярки аксесоари са тайната за успеха на жените от зодия Рак през тази есен.

Дамите от зодия Лъв ще бъдат в добро разположение на духа, което неминуемо ще се отрази на външния им вид. За да подчертаят своята увереност и превъзходство, те трябва да добавят към тоалетите си украшения от натурални метали и скъпоценни камъни. Особено внимание трябва да обърнат на аксесоарите, които не трябва да са много ярки. Жените от този знак трябва да избират дрехи с щампи на животни или метални елементи като катарами, копчета, шипове, закопчалки, което изпълни с нов смисъл визията им.

Девите през този сезон трябва да се въздържат от всичко ярко. Образът им ще бъде пълен и завършен без крещящи дрехи. Не се опитвайте да се откроявате от околните чрез тоалетите си. Постарайте се да постигнете това чрез фигурата и грима си. Най-вече Девите се отличават с думите и постъпките си. Спрете се на сдържания стил в приглушените тонове. Обърнете внимание и на деловия стил, който може добре да ви пасне.

На жените Везни през тази есен ще им бъде леко да се справят с гардероба си. През целия сезон ще се радват на възхищението на околните относно външния си вид. За целта използвайте ярки дрехи и открояващи се аксесоари. Вашите цветове тази есен са червен, син, кафяв, жълт, зелен и виолетов. Самоувереност ще ви придаде простият, но все пак интересен стил, включващ едроплетени блузи и пуловери, дънки, пола тръба, разноцветни чорапогащи и полупрозрачни блузи.

Скорпионите през настъпващия есенен сезон ще бъдат на пика на своята активност, което трябва да подчертават непрекъснато по удачен начин. Тъмните нюанси ще са подходящи. Не се страхувайте и от черното, то ще ви вдъхновява и ще ви придава решителност. Класика в стила – ето какво може да донесе успех на жените Скорпион тази есен. Към образа е необходимо да прибавите елементи от натурална кожа, което ще придаде на визията ви бойна готовност за нови победи.

На дамите от зодия Стрелец ще се наложи изцяло да преразгледат гардероба си. Миналогодишните дрехи, които са носили, няма да съответстват на вътрешния им свят. Във визията им трябва задължително да присъства нотка романтика, нежност и красота. Техните цветове тази есен са син, бежов, бял, салатен и сив, а моделите на дрехите – свободни, леки и струящи.

Жените Козирог през тази есен ще се нуждаят от помощ. На плещите им ще легнат отговорности, които , обаче, няма да им причинят никакви неудобства. Дамите от този знак трябва да се обърнат за помощ към своя гардероб, който може да им придаде увереност в собствените сили. Техните цветове са червен, син, жълт и златен. Задължително през есента при тях трябва да присъстват и металните аксесоари, но да се избягват масивните бижута и големите елементи по дрехите.

Дамите от знака на Водолей през тази есен ще направят онова, за което са мечтали дълго време. За да осъществят накрая своята мечта, те трябва да имат подобаващ външен вид, който задължително трябва да е ярък и открояващ се. Желателно е да се обърне внимание на украшенията от сребро и на бижута в зелен цвят. Стиловете могат да бъдат разнообразни, както и този зодиакален знак, но трябва да се избягва прекалената строгост и дрехите в тъмен цвят.

За жените Риби есента на 2013 е истински шанс, за да се избавят от нещо старо и тягостно. Вътрешните промени, които ще стават у тях, трябва да бъдат подкрепени от промени и във външния вид. Цветовете на Рибите тази есен са синьо, кафяво и прасковено. Стилът на обличане трябва да бъде задължително лек и романтичен. Трябва да се избягват черния цвят и прекалената употреба на накити.

 

 

Ако се обличате не само според модните тенденции, но и според зодията си, успехът през тази есен ви е гарантиран.

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!