Bulgaria Air целогодишно с удобни полети между София и летище Хийтроу

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
111

 

В разгара на летния сезон националният превозвач на България Bulgaria Air продължава да лети между София и централното летище Хийтроу в Лондон със същото удобно разписание пет дни седмично. Полетите се изпълняват всеки понеделник, сряда, петък, както и през уикенда – в събота и неделя. Много полезна за родителите е и една от услугите, които авиокомпанията предлага – превоз на непридружени деца. На практика всеки родител, който няма възможност да се качи на полета с детето си, може да поиска член на екипажа да го придружи на борда и да измине с него целия път от чекин на летището до посрещането му при пристигането. Bulgaria Air всъщност е единствената авиокомапния, която предлага този тип услуга при пътувания между София и летище Хийтроу в Лондон.

Националният превозвач е и сред малкото авиокомпании, които поднасят на пасажерите си безплатен кетъринг на борда. След като редица авиокомпании промениха политиката си по отношение на храната и питиетата в салона на самолета, Bulgaria Air продължава да предлага на всеки пътник в икономична класа топъл сандвич, вода, кафе, чай, безалкохолни напитки и десерт. За пътуващите бизнес класа кулинарният лукс е по-голям. По време на полета екипажът им поднася 4-степенно меню, изготвено според европейските кулинарни вкусове, в комбинация с традиционни български ястия и продукти, сред които и емблематичните за България кисело мляко и бяло сирене. Всеки пътник на борда на авиокомпанията получава ежедневна преса на роден език, а в джоба на всяка седалка се намира и луксозното двуезично списание Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, което е един от най-авторитетните и качествени източници на информация и задълбочени анализи за България и света.

Освен кетърингa на борда в цената на самолетните билети за икономична класа на Bulgaria Air се включва и превоз на ръчен багаж до 10 кг, както и допълнителна чанта за лаптоп или дамска чанта.

Bulgaria Air предлага професионално обслужване на български и английски език на място в офиса си на летище Хийтроу, Терминал 1 гише 3, зона G, както и на телефони +44 (0) 208 745 9833, +44 (0) 788 966 4174 и на имейл LHR@bulgaria-air.co.uk

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!