Британски медии: Мачът Пулев-Джошуа може да бъде преместен в Саудитска Арабия

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
83

Поредни неясноти около боксовия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двубоят за световната титла в тежка категория може да бъде преместен от Великобритания, след като страната въведе пълна карантина в борбата с коронавируса. Кобрата и Ей Джей трябва да се изправят един срещу друг на 12 декември в лондонската зала О2, като организаторите се надяваха да могат да вкарат ограничен брой зрители в съоръжението, но това изглежда все по-малко вероятно. Промоутърът на Джошуа Еди Хърн призна, че новите ограничения могат да изкарат мача извън Великобритания.
„Ще се опитаме да имаме фенове на мача на Джошуа, но е възможно и да отидем в чужбина. Карантината смазва страната. Проблемът е, че никой не е сигурен каква ще е ситуацията през декември, да не говорим за януари или февруари. За април или май хората изобщо не искат да се ангажират с нищо“, коментира Хърн. Според медиите на Острова възможна дестинация за мача е Саудтиска Арабия, където вече се проведоха няколко битки в бокса. Добрата новина за момента е, че не се говори за отлагане на мача, а единствено за неговото преместване.
debati.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!