Bentley представя Continental GT Mulliner Coupé

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
24

Книгата за поръчки ще бъде отворена през октомври, а първите доставки – в началото на 2021 г.

Производителят от Крю ще представи на Salon Privé, събитие, организирано от 23 до 26 септември в замъка Blenheim, във Великобритания, новия член на колекцията на Bentley Mulliner: Continental GT Mulliner Coupé.

Continental GT Mulliner Coupé, който следва стъпките на версията кабриолет, представена през февруари, се отличава от останалите модели на семейството с радиторната решетка Double Diamond, маркировката Mulliner, корпусите на страничните огледала в Satin Silver, осветление на праговете на вратите Mulliner, както и набор от 22-инчови джанти Mulliner с уникален дизайн, предлагани в боядисани и полирани покрития и снабдени, чийто център носи емблемата Bentley.

Влизайки в салона на модела, дизайнерите на Mulliner са подготвили луксозна тапицерия в осем различни цвята и са оборудвали седалките с подложка Diamond in Diamond, изискваща не по-малко от 400 000 шева, както и бродирано лого Mulliner. Mulliner Driving Specification също се предлага като стандарт за модела, която също така разполага с централна конзола, облечена в ново покритие с диамант, подобрена с орехов фурнир Grand Black и хромирани покрития.

Предлагат се и други изпълнения за персонализиране на модела (включително гама от 88 съвременни и цветни облицовки от фурнир). Continental GT Mulliner Coupé се задвижва от 6,0-литровия двигател W12 с 635 к.с. или 4,0-литровия V8 с 550 к.с. Системата Bentley Dynamic Ride е стандартна, за да гарантира контрол и стабилност, както и максимален комфорт на борда на луксозния GT.

Continental GT Mulliner Coupé ще бъде представен на Salon Privé заедно с екземпляр на Bentley Mulliner Bacalar и нова, непубликувана реализация от портфолиото на Mulliner Classic.

Книгата за поръчки за Continental GT Mulliner Coupé и Cabriolet ще бъде отворена през октомври, а първите доставки са планирани за началото на 2021 г.
ams.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!