Астро – прогноза за първата половина на януари 2017г

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1205

 

Честита Нова  2017 г! Здраве, мир и любов да има навсякъде по света, за всички!

Посрещнахме Новата 2017г с ретрограден Меркурий, в Козирог. Закъсненията в транспорта и съобщенията и недоразуменията в отношенията ни не са рядко  явление. За да избегнем крайно напрегнати ситуации,  налага се да сме по-критични не само към другите, но и към себе си. Меркурий продължава нормалния си ход на 9 януари – понеделник. До тогава, за предпочитане е да се занимаваме с вече познати ни теми и въпроси. Разискването на нови проблеми  трябва да става много внимателно, без да се избързва със заключенията. Разбира се, за тези от нас, при които в часа на раждането им, Меркурий е бил ретрограден, това няма знаечение.

Слънцето е също в знака Козирог и на 7 януари, събота, е в точен съвпад с Плутон, а в интервала от време до 12 януари, четвъртък, сключва напрегнати аспекти и с Уран в Овен, и с Юпитер в във Везни. Активира се аспект, който е отговорен за глобални събития  – събитя със значение за масите, за различните народи, за целия свят. Изисква се нов подход, ново съзнание, ново мислене. Накратко може да се каже, че очакваме  драматични събития от световен мащаб. Бъдещето принадлежи на хора, които не стигат до крайности, почитайки  материалното, а се стремят да реализират  идеята за „свобода, равенство, братство” – в отделните държави и между различните народи. Намираме се в преходен период, между две епохи, навлизайки в Ерата на Водолея. Сега се прочиства „пътя”,  който ще ни изведе към благоденствие и дълготраен мир на Земята.  Ако трябва да изразим образно това, което се случва, можем да сравним Плутон и Слънцето с градинаря, който за да поддържа красива градината си, от време на време, се налага до окастря клоните на някои храсти и дървета, да отстрани болните клончета, нападнати от вредители. След полагане на тези грижи, цветята, храстите дърветата, цъфтят и стават все по-хубави… Някои от нас, които не са осъзнали, че тук сме временно, че сме гости на планетата Земя, че нямаме нищо друго освен собствения си живот – подарен ни от Вселената, аспектът може да донесе болезнени събития – пряко или косвено.

На 12 януари, четвъртък, Слънцето в Козирог е в напрегнат аспект с Луната в Рак, (наричаме го Пълнулуние в Рак), но и в напрегнати аспекти към Уран и Юпитер.  Пълнолунието в Рак още повече улеснява действието на описания по-горе съвпад на Слънцето и Плутон  и ни предразполага да развием и довършим започнати дейности във връзка с дома и кариерата ни – две крайно противоположни области, в които се изявяваме ежедневно.

В деня на Пълнолунието Венера и Нептун са в съвпад –  безкрайна любов, щастие и творческо вдъхновение озарява много духовни личности, но и всеки от нас би могъл да се възползва от положителната интензивна енергия на двете планети.

Венера и Нептун в съвпад в Риби – влиянието им върху всяка една зодия

Овен

Чувствате се облагородени, осовободени от неприятни емоции, в състояние сте на вътрешен духовен разцвет, изпълнени с добри намерения и стремеж да помагате на всички, които са в нужда. Прощавате, забравяте разочарования и болки и бихте се радвали да участвате в прояви на благотворителност. У Вас се зараждат великолепни идеи, които предстои да реализирате в бъдеще.

Телец

Обичате приятелите си – а някои от тях дори „обожавате”, но и те Ви отвръщат със същото. Чрез тях и заедно с тях се чувствате щастливи, Някои от Вас получават покана за пътуване в чужбина, а други – осъществявате ценни, ползотворни контакти с чужденци или сънародници, живеещи далеч зад граница. Сбъдва се съкровена Ваша мечта.

Близнаци

Изявявате пред обществото най-добрата си страна – склонността Ви към съчувствие и готовността Ви да окажете помощ, когато се налага,  без да очаквате нещо в замяна, просто така. Рекламирайки собствения си бизнес или бизнеса на приятели и познати, създавате улеснения за всички и постепенно това би могло да носи допълнителни или основни доходи и  за Вас.

Рак

Радостни вести от чужбина – покана за пътуване, срещи с чужденци или хора, живеещи в чужбина носят добър късмет на всички Раци. Проблеми със закона се уреждат лесно и безпрепятствено. Отварят се нови хоризонти – виртуалното пътуване  Ви сближава с близки, роднини и приятели, а нови познания Ви носят щастие и успехи.
Лъв

Талантите на Лъвовете привличат вниманието – намират се  спонсори и желаещи да финансират важни творчески проекти. Артистичността и бляскавото безупречно поведение на сцената (и на сцената на „живота”) са най-големият „коз” на „поданиците на Слънцето” – просто бъдете себе си и не се притеснявайте – ако имате проблеми, те постепенно ще избледняват, докато изчезнат.

Дева

Вие сте отново щастливо  влюбени, обновени, озарени от безкрайна светлина, топлина и обич. Надеждата, вярата и радостта за утрешния по-хубав ден Ви карат да се чувствате неимоверно много богати. Среща с очарователна личност Ви зарежда с положителни чувства и благотворна енергия. Въпреки някои дребни разногласия с партньора или други хора около Вас, щастието Ви изглежда пълно.

Везни

Ежедневието на работното място изисква много движение и бързина в работата, но предлага срещи с необикновени личности и колеги. Творците и хората на изкуството се изявяват по най-добрия начин и успяват да сътворят своите „шедьоври”. Изпълнението на служебните ангажименти в началото на януари е свързано с улеснения, отлично сътрудничество с колегите, прекрасна атмосфера и приятни емоции.

Скорпион

В началото на януари се налага да вземате важни решения, предстоят Ви коренни обрати и промени в живота Ви. За щастие, любимият човек е до Вас, предан и готов да Ви следва навсякъде и да споделя с Вас всичко, което има. Любовта Ви няма граници. Творците и занимаващите се с изкуство могат успешно да импровизират и  създават  „шедьоврите” си.

Стрелец

Очакват Ви щастливи мигове в дома, сред членовете на семеството Ви. Някои получават наследство, други се радват на благоволението и помощта на родителите си, трети се сдобиват със собствено жилище, на сравнително изгодна цена. Някои Стрелци имат шанс да заминат да живеят в чужбина – в екзотична и красива страна.
Козирог

Сближавате се повече със своите близки, съседи, братя и сестри. Ежедневните Ви контакти с другите около Вас Ви носят щастие –  всяка усмивка Ви зарежда с положителна енергия и виждате всичко в „розов цвят”. Чувате мили и благи думи, споделяте радости, „разменяте” пожелания, които се сбъдват. Финансовата Ви стабилност е една добра база за бъдещето Ви професионално и духовно развитие.

Водолей

На фона на напрежение и несигурност се появява и дългоочакваната финансова стабилност. За тези от Вас, които дълго време работят върху един проект и не разпиляват енергията си в различни области, 2017г обещава благоденствие и успехи. Периодът е подходящ за инвестиции и закупуване на недвижимо имущество.

Риби

Изявявате себе си  и талантите си, показвате най-доброто от себе си и успявате да постигнате успехи във всичко. Периодът е подходящ за действие, за поставяне на ново начало в любима творческа област. Занимаващите се с реклами и рекламна дейност, печелят повече. Не отлагайте, сега е моментът да изградите своя „творчески портрет”, своето „АЗ”.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Щастлива Нова Година!

2 януари 2017

Анели

За контакти

anelia19681968@abv.bg

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!