Арестуваха охранители на Елизабет II за наркотици

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
256

Заподозрените, включително шестима ирландски гвардейци и един кадет, са задържани при внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия

Източник: iStock

По подозрение в трафик на наркотици и пране на пари бяха арестувани няколко войници от Ирландската и Колдстримската гвардии, два от британските полкове, ангажирани със защитата и охраната кралица Елизабет II, съобщава БГНЕС.

Заподозрените, включително шестима ирландски гвардейци и един кадет, са задържани при внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия. Арестите са извършени малко преди парада в чест на платинения юбилей на кралица Елизабет II. Британското министерство на отбраната заяви, че никой от задържаните няма да участва в планираните дейности.

Източник от казармата Монс в Алдършот, където е базиран Първи батальон на ирландската гвардия коментора, че служителите на реда са избили вратата и нахлули в стаята. „Нямаше предупреждение. Казаха ни, че операцията се готви няколко месеца. И това се случи не само в казармата. Те претърсваха домовете на войниците извън базата. Всичко дойде като огромна изненада”.
Източник: БГНЕС
vesti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!