Amazon отваря 10 магазина в британски градове

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
388

Обектите Clicks and Mortar ще предлагат продукти на малки бизнеси, работещи с онлайн гиганта
Гигантът в онлайн пазаруването Amazon открива във Великобритания верига от малки магазини, които ще продават всичко – от храни и напитки до електроника, козметични продукти и домашни продукти.

Първият магазин Clicks and Mortar отваря днес на St Mary’s Gate в центъра на Манчестър и ще предложи на клиентите на Amazon Lockers да вземат поръчките си от Amazon.

Amazon планира да отвори общо 10 магазина. Компанията засега не разкрива местата на другите магазини, но казва, че ще отвори в Уелс, Шотландия, Мидландс, Йоркшир и в югоизточната част на страната.

Откриването на магазините е част от едногодишна пилотна програма съвместно с организацията за подкрепа на малкия бизнес Enterprise Nation, като Amazon казва, че ще даде на 100 малки онлайн бизнеса възможност да предлагат стоките си.

Сред търговците са производителят на скутери Swifty Scooters, търговецът на кожени кейсове за устройства Torro Cases и марката за мъжка грижа Altr for Men.

През октомври Amazon отвори първия си британски моден магазин на Baker Street в центъра на Лондон. Компанията планира да отвори във Великобритания и магазини без касиери Amazon Go за хранителни стоки. Вече има 11 магазина на Amazon Go в САЩ.
economic.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!