Излизането на Великобритания от ЕС ще бъде грешка

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
232

Великобритания с право иска промени в с Европейския съюз, но ще бъде грешка, ако го напусне. Това посочи премиерът Дейвид Камерън, след като поредният евроскептик от неговата консервативна партия се обяви за скъсване с Евросъюза.


Премиерът, който обеща да подложи въпроса на референдум, критикува идеите, че членството е твърде обвързващо и че няма възможности за реформи в общността.

Има група песимисти, които смятат, че няма перспективи за реформи в Европейския съюз и трябва да го напуснем. Според мен те грешат. Смятам, че е възможно да се промени и реформира тази организация и да променим и реформираме отношенията си с нея. Но както казах, Великобритания има интерес да остане страна с уникално добри връзки по целия свят. Затова съставих план как да реформираме Европейския съюз и после ще дадем възможност за избор дали да останем в него или не, каза Дейвид Камерън.

Фани Аронова
bnt.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!