Модерно обзавеждане за баня

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
563

На един съвременен модерен дом чудесно би подхождала модерно обзаведена баня.Много е разпространен този стил на обзавеждане напоследък.И макар по принцип да се приема,че модерната мебелировка е по-скъпа,всеки може да придаде на банята си приятен и луксозен вид.Достатъчно е да се съобразим с типичните за този стил форми и елементи.

Модерното обзавеждане за баня е в много изчистени и правилни линии.

 

Избирайте мебелите правоъгълни или овални. Ако банята ви е достатъчно голяма,за да побере вана,решете къде ще я разположите.Модерните вани могат да бъдат  вградени в ъгъл или пък да заемат централно място, привличайки внимание с футуристичната си форма. Останалите санитарни инсталации от обзавеждането са закрепени към стените.Така подът на банята остава свободен, пести се пространство,а и доста по-лесно че почиства.Минимализмът в модерното обзавеждане за баня изисква да изберете мивката в правоъгълна или кръгла форма.Тя е изработена от ярко оцветен фаянс ,прозрачно стъкло или черен лъскав мрамор. Всички кранчета и смесителни батерии са от неръждаема стомана.Шкафовете са достатъчно на брой,за да поберат всички тоалетни принадлености. Изберете ги така,че да си подхождат с основната тема в обзавеждането и ги разположете без да нарушават установените линии.Не може да има безпорясък в една модерна баня-всичко е грижливо прибрано и подредено.

Плочките са бели или бежови или пък имитират камък, много големи или много малки.А защо не и стъклени! Ако пък можете да си позволите мрамор или гранитогрес с такъв ефект, банята ви със сигурност ще е модерна и луксозна.Други цветове,на които можете да разчитате в съвременното обзавеждане на банята са сивото,черното и кафявото.За да постигнете цялостен и завършен модерен вид,използвайте като акцентирате на някои места с ярко жълто,розово или светло зелено или пък си набавите аксесоари в някой от тези цветове.

 

 

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!