5 причини да учим английски чрез сугестопедия

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
2074

5 причини да учим английски чрез сугестопедия Сугестопедията е рожба на проф. д-р. Георги Лозанов и е метод, който се основава на мотивация и изкарване на най-доброто от хората,

които искат да учат даден предмет. Сугестопедичното обучение по чужди езици се прочу в България, защото даде отлични резултати за тези, които го последваха. Днес ще добавим още 5 причини да учите английски език чрез сугестопедия:
1. За разлика от стандартните уроци по английски, сугестопедичните такива са доста по-продължителни и подробни. За близо двадесет и пет дни, вие трябва да имате основата по избрания език, за да го използвате свободно при водене на разговор например.

2. Ако посетите нашата школа Алегро Виваче за обучение по английски, то няма да имате домашна работа и ще можете да се отдадете на учене в спокойно среда, без каквото и да е напрежение. Ние залагаме на мира, любовта към образованието и дисциплината, което води до завършване на курса с отличие.

3. Положителната страна на уроците по английски със сугестопедия, е бързото усвояване на материала. В учебния център се говори предимно на езика, който сте избрали и в много редки случаи на български. По този начин свиквате с речта и я приемате, като втори език.

4. Ние не можем да си позволим да държим тон на даден ученик, това е против нашите разбирания и ни различава от класическото школо, където са възможни купища забележки и нервни изблици.

5. Петата също важна причини, да изберете сугестопедията и в частност Алегро Виваче е, че тук ние нямаме ограничение на възрастта. Имате право да стартирате своето обучение по английски дори да сте на 100 години.
Показахме част от положителните качества на сугестопедичните уроци по чужди езици. За повече ви очакваме на нашите адреси, които ще видите в официалния ни уебсайт. Пожелаваме ви добро образование и много успехи в живота.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!