Дневен хороскоп 03/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
60

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес планирайте всичко до най-малкият детайл. В противен случай може да изпаднете в неприятна ситуация, която вече се е случвала в живота ви. Не следвайте капризите на любимия човек. Колкото и да са силни чувствата ви, уважавайте се. Спешна командировка, ще ви помогне да укрепите позицията си на работното място.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви усилен работен ден. Ще трябва да станете по-рано, за да изпълните всичко, което е планирано. Подписването на договор или сделка, ще има положителен ефект върху бъдещата ви кариера. Ако трябва да говорите в колектива, бъдете красноречиви и обективни. Защитавайте личното си пространство по-внимателно, възможни са интриги от завистливи хора и съперници.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес трябва да следите за диетата си. Не всичко, което слагате в чинията си, е полезно за вашето тяло. Има риск от натравяне, откажете се от непознати продукти. Не забравяйте да контролирате паричните постъпления. Бюджетът само на външен вид изглежда “издут”, всъщност печалбата не е голяма. Легнете си по-рано.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очакват ви приятни срещи и изненади. Може да се запознаете с влиятелни хора, чието влияние в обществото е незаменимо. Грешките в подписването на документи и преговори, ще ви струват скъпо. Отличен ден за посещение на козметик, стилист и терапевт. Настройте организма си на позитивна вълна.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви двойствен, противоречив ден. Енергичната активност днес е нежелателна. По-добре спрете и помислете, правилно ли постъпвате. Паметта ви ще пресъздаде ярки снимки от миналото, а въображението може да рисува доста тъмни перспективи. Срещнете се и общувайте с най-близките си хора. Споделете с тях своите притеснения, предчувствия. Може би след тези срещи, ще почувствате облекчение.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви хубав и топъл ден Облаците над главата ви, бързо ще се разсейват, а проблемите ще се решат от само себе си. Но не бива да разчитате само на благоприятните обстоятелствата. В работата, не е изключен разгорещен спор. Най-важното е да не се придържате към аргументи и факти, които отдавна са нещо от миналото. Планирано дълго пътуване, ще премине добре.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес бъдете по-сдържани, за да се предпазите от кавги и раздели. В семейният живот са се появили проблеми, но това не е трагедия. Опитайте да разберете причината за тази ситуация, говорете с партньора и анализирайте собственото си поведение. Ако има конфликт – то и двамата сте виновни. Във финансовата сфера, е възможен забележим напредък. Очаквайте големи печалби вечерта.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ако се изнервяте от всякакви глупости, тогава определено ще се разболеете. Вие така и не почивате нормално, а работите за десет. Време е да си вземете отпуска и да си починете. Благоприятно ще се развиват ситуациите в битовата сфера. Ще успеете да разрешите проблемите с ремонта и да купите нужните вещи.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Този ден може да премине под знака на защита на вашите интереси. Много от вас вероятно, ще изпитат усложнения с партньорите. Ще трябва да следите отблизо изпълнението на споразуменията, да се държите разумно и тактично. Ако тези условия са изпълнени, денят може да бъде добър. Авторитетът ви, ще нарасне значително.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не трябва да действате на инат. Бъдете миролюбиви и общувайте много внимателно с хората. Откажете се от съмнителни начинания, те няма да доведат до очаквания резултат. В личния живот заплетените „възли“, ще трябва да развържете заедно с избраника. Преодолявайки неразбирателствата, ще станете още по-желани един за друг.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Отпуснете се и не мислете за нищо! Това трябва да е мотото ви, за този ден. Разбира се, няма да може да се изключите напълно от реалността. Но поне забравете за нещата, които не може да решите. Не е изключено да се замесите с лощи хора. Обърнете внимание, че всякакви приключения и рискове, ще водят до сериозни проблеми. Домашните дела, изпълнявайте строго по график. Отложете ремонтите.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ако днес се изразявате ясно и кротко, ще надминете себе си. Ще бъдете заобиколени от нови хора, много от тях доста амбициозни и егоистични. Помощ от приятел ще дойде точно навреме, не се притеснявайте предварително. Финансовите подвизи, могат да ударят силно по вашият джоб. Не инвестирайте в нови проекти.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!