Подгответе се за парти с роклите на онлайн магазина Ree.bg

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
353

 

С увеличаването на температурите идва и времето за партита и щури купони. Това налага спешна подготовка за предстоящия сезон. Всяка дама трябва да презареди гардероба си с нови дрехи, в това число и рокли. Няма нищо по-впечатляващо от съчетанието между женска нежност и елегантност и сексапил. Дамските рокли с флорални мотиви са на мода тази година и Ree.bg предлага богата гама от рокли заедно с много други артикули в наличност в своя онлайн магазин. Все пак, малко цветя не биха навредили на никого. Особено на тези, които обичат да са в крак с модата.

Нормално е горещините да скъсят и орежат дамските дрехи. Затова, не се страхувайте да заложите на късите дамски рокли и поли. Дамската малка рокля с флорален принт е прекрасен пример за класическата малка черна рокля. Само че в този случай е на цветчета. Всъщност тук стилът е смесица от небрежност и елегантност в едно. Кройката издава непринуденост, а материята от шифон със сигурност ще държи хладно през лятото. Моделът е без ръкави и е с открит гръб, което допълнително отваря роклята. Това е идеалното допълнение към всяка колекция от летни рокли, защото артикулът е подходящ както за парти, така и за ежедневно носене.

Флоралните мотиви са навсякъде и могат да бъдат открити във всякакви модели дамски дрехи. Особено в тези, които излъчват романтика. Ако търсите красиви рокли онлайн, с гол гръб и такива, с които да впечатлите всички – Ree.bg предлага някои доста добри модели. Дамската мини рокля от онлайн магазина със сигурност ще привлече вниманието. Роклята се състои от дантелено V-oбразно деколте и същинска част на цветчета. Регулируемият гол гръб дава възможност да покажете сексапил и в същото време да се насладите на удобството на модела. Какъв по-добър начин да бъдете едновременно и романтични, и предизвикателни? Може би единственият минус на тази рокля е, че се предлага само в два размера. Но все пак, нека не забравяме, че моделът е „мини“.

За тези, които носят по-голям размер от М, има решение на проблема. Естествено, това са по-свободните модели рокли. В комбинация с флорални мотиви, този вид дамски рокли са идеални за летния сезон, защото са леки, удобни и осигуряват прохлада през горещините. Ето защо, дамската рокля с прибрано деколте без ръкави е прекрасен избор ако носите рокли с по-голям от стандартните размери, ако предпочитате удобството или просто обичате да носите по-свободни дрехи. Комбинацията от памук, лен и полиестер заедно с ниската цена прави роклята подходяща за всички случаи, най-вече за парти. Артикулът се предлага в няколко цвята, а като завършек, деколтето е украсено с флорални орнаменти, типично в стила за сезона.

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!