Започни свой бизнес в сферата на домашните услуги

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
408

Антон Скарлатов и Рун Совндал

Fantastic Services започва като малка почистваща компания в Лондон през 2009 г., когато светът изпитва последиците на световната икономическа криза. Десетилетие по-късно компанията оперира на международно ниво, с близо 400 франчайз партньора и предлага над 25 услуги като професионално почистване по домовете, градинарство, електрически и ремонтни проекти, транспорт на домакинства, и други.

 

Всичко започва когато българският предприемач Антон Скарлатов среща датския бизнесмен и технологичен ентусиаст Рун Совндал. Двамата започват онлайн бизнес, който позволява на майстори и техници в различни професионални области да достигат до повече клиенти за по-малко време чрез интелигентен софтуер и GPS технология. С годините, компанията се разраства извън столицата, обхващайки други части на Обединеното Кралство, и стига до бреговете на Австралия и САЩ.

В наши дни Fantastic Services се разраства по света като франчайз. С други думи, доставчици на услуги имат възможност да оперират под марката на компания и да достигнат до техните клиенти като се възползват от вече разработените мобилни технологии. Fantastic Services успешно прехвърля цяла една индустрия в дигиталния свят като предоставя актуални цени и наличност на услугите в реално време на десетки хиляди клиенти всеки месец. Това позволява работните графици на техниците да се запълват автоматично и да достигат до много повече клиенти по възможно най-ефективния начин.

Компанията предоставя пълно съдействие на всеки, който желае да стане партньор доставящ услуги. От въвеждането в стандартите за работа и снабдяване с екипировка до гарантирани клиенти още на първия работен ден, Fantastic Services прави всичко възможно да разрастне бизнесa на всеки новозапочнал партньор. В централния офис на компанията работят над 500 експерта, които всеки ден съдействат на работещите техници като комуникират с клиентите, оптимизират работния график и работят за разрастването на марката.

Ако желаете да започнете свой бизнес в сферата на домашните услуги като работещ техник или мениджър на цял екип, имате възможност да станете партньор във Fantastic Services и да почерпите от бизнес опита на същите експерти, които са разрастнали марката на три континента.

Контакти:
Тел. 020 3746 2261
Joinfantastic.com
careers@fantasticservices.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!