Цитат на деня: Да водиш с 2:0 е един от най-лошите резултати във футбола

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
804

Излязохме отпуснати за второто полувреме и не можахме

после да се върнем в мача след първия гол, който получихме. Затова се казва, че 2:0 е един от най-лошите резултати във футбола.

Това заяви старши треньорът на “Лудогорец” Георги Дерменджиев на пресконференцията след загубата с 2:4 от “Литекс” в Ловеч.

В мач, който беше от огромно значение за домакините, гостите от Разград водеха с 2:0 след първото полувреме, но през втората част допуснаха четири гола. Срещата беше белязана от спорни съдийски решения, а “Литекс” стигна до победата без четирима основни играчи – Илия Миланов, Данило Асприля, Кристиян Малинов и Антон Недялков.

“Получиха се две различни полувремена. През първото вкарахме два гола и пропуснахме да вкараме още. С тези два гола аванс имаше отпускане. Става въпрос за мотивация. С футбола шега не бива и си получихме заслуженото”, допълни Дерменджиев.

“Колкото и да си говорехме и да опитвахме да мотивираме играчи, не стана. Допуснахме много голове и то все от наши грешки”, каза още старши треньорът на “Лудогорец”.
dnevnik.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!