Том Круз отърва карантината на Острова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
342

Правителството на Великобритания ще освободи определени холивудски звезди като Том Круз, заедно с неговия екип, от задължителната 14-дневна карантина при влизане в страната, предадоха от Variety. Това ще позволи възобновяване на работата по мащабните продукции, прекъсната заради пандемията.

 

Решението идва след виртуална среща между държавния секретар на културата на Обединеното кралство Оливър Даудън и Круз. Двамата са обсъждали възможностите за продължаването на работата по “Мисията невъзможна 7”. Актьорът и екипът му имат официално позволение да възобновят снимачния процес в студиата на Worner Bros в Лийвзден, близо до Лондон.

Миналата седмица правителството на Острова обяви списъка с държави, чиито граждани могат да посещават страната, без да се налага да прекарват 14-дневна карантина. САЩ обаче не е сред тях.

Освобождаването ще важи за актьори и снимачни екипи, които пристигат на работа в Англия – останалите части от Обединеното кралство запазват правото си да налагат свои правила и противоепидемични мерки.

Тези, които бъдат допуснати в страната, все пак ще трябва да работят и живеят в затворена и обезопасена среда за две седмици и ще трябва да следват стриктно всички противоепидемични указания.
standartnews.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!