The Daily and Sunday Express: Петима души са настанени в болница, след като автомобил се вряза в група пешеходци в южната част на Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
246

Лондон. Петима души са настанени в болница, след като автомобил излезе от платното и се вряза в група пешеходци в южната част на Лондон, съобщава британският вестник вестник The Daily and Sunday. Към момента не е ясно колко сериозни са нараняванията на пострадалите.
„Полицията бе повикана приблизително в около 8.20 часа в неделя, 26 февруари, за да отзове на сигнал за сблъсък на автомобил в стена и няколко пешеходци“, обясни говорител на органите на реда в столицата, допълвайки, че полицията е в очакване на информация за състоянието на ранените.
На мястото на инцидента все още остават полицейски сили.
По-рано в германския град Хайделберг възрастен мъж загина, а други двама пострадаха, след като група хора бяха ударени от автомобил, управляван от въоръжен мъж.

Превод и редакция: Тереза Герова
focus-news.net

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!