The Alice – “българският” нощен клуб в Лондонското Сити

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
794

Наши изпълнители най-чести гости на култовото заведение

The Alice е нощен клуб и се намира в сърцето на Лондонското Сити.
Често организираните в клуба български събития с най-популярните български изпълнители от всички музикални стилове го прави предпочитана дестинация за нашенци в Лондон.

Клубът е привлекателен център за сънародниците ни учещи, живеещи и работещи в Лондон и е любимо място за развлечение през почивните дни.

Организаторите от Будилник Парти не се ограничават стилово и канят в The Alice топ изпълнители от всички жанрове. Криско, Миро, Гери-Никол, Галена, Преслава, Анелия, Маскота са част от имената, гостували и веселили българите в The Alice.

Защо The Alice се превърна в любима и предпочитана дестинация за българите в Лондон?
На първо място е локацията.

Лондонското Сити е историческото сърце на Лондон, някогашния древноримски град Лондиниум (Londinium) основан през 47-ма година като търговско пристанище, около който с вековете се е разраствал съвременният град. През Средновековието градът Лондон е бил в границите на Сити, а всички останали съвременни квартали са били села, разположени наблизо (borough).
В днешно време тук са разположени много финансови институции, както и централната банка Банк ъф Ингланд.
Сред бизнес сградите на световните финансови империи, вечер често се срещат и групи туристи водени от гид по следите на прословутия Джак Изкормвача. В Сити най-добре може да усетите духа на Лондон и да се почувствате част от него.
The Alice e стилна смесица от старо и ново, закачливо и елегантно декориран с усещане за лукс.

Капацитетът на клуба е 500 души, което го прави идеално място за музика на живо, танци и приятно изкарване на вечерта с много приятели, нови запознанства и положителни емоции.
The Alice е мястото, в което българите прзнуват Коледа, посрещат Нова Година, изживяват незабравими мигове през уикенда на специално организирани от Будилник Парти събития.

 

Освен локацията и интериора, друг момент от вълшебната атмосфера в The Alice са класата на посетителите и стила на събитията – неповторими, невероятни, запомнящи се.

The Alice е мястото, в което ще срещнете елегентни, изискани, културни и възпитани българи, решили да прекарат незабравима нощ на поредното Будилник парти.


Какви са следващите събития в “българският” клуб The Alice можете да проверите сами:
Dim4ou and DJ Dian Solo (Deep Zone), 02/12/2017, The Alice

 


DIONA – Mega Budilnik Hip-Hop, R&B Christmas Celebration, 16/12/2017

Българската Нова Година в Лондон 31/12/2017

Весели Коледни и Новогодишни празници!

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!