Тервел Пулев ще играе Караджата във филм на Максим Генчев

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
45

Шампионът по бокс Тервел Пулев е на път да пробие в киното, и то в ролята на Стефан Караджа. Това заяви самият Максим Генчев, който е сценарист и режисьор на филма за революционера.

„В главната роля трябва да е голям мъжкар“, отсече режисьорът. Пулев е олимпийски бронзов медалист от Лондон. Сега прави успешна кариера в професионалния бокс, където върви по стъпките на батко си Кубрат.

През януари Тервел навърши 40. Генчев уточни, че още не е избрал на сто процента кой ще играе ролята на Караджата, но вече подборът е сведен само до двама. „Тервел Пулев е единият. Много готино стои, особено в костюм. Правих му вече проби. Дори и нищо да не говори, само да стои и да гледа, е страшен, невероятен!

Другият е Цветомир Ангелов-Цуки. Играл е в мои филми, в „На педя от земята“, в „Ботев“. Той е сложен актьор, готин и красавец. Зависи кой от двамата прояви по-голяма активност и си пасне с другите актьори“, казва Генчев.
retro.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!