Тайсън Фюри покани Доналд Тръмп в ъгъла си при евентуален мач с Джошуа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
280

Бившият световен шампион по бокс Тайсън Фюри все още е със спрени права, но в последните дни отново привлича вниманието на медиите. Британецът, който детронира Владимир Кличко през 2015 г., но година по-късно беше хванат с кокаин, иска да се завърне на ринга. Той вече предизвика световния шампион в три от версиите Антъни Джошуа.
Фюри определи евентуален сблъсък с Джошуа като повторение на мача между Мохамед Али и Джордж Форман от 1974 г.
„Старият шампион се завръща да се бие с мъжа, за когото всички казват, че ще ме нокаутира. Също като Али срещу Форман – стилният срещу мумията, всички знаем как завърши този мач. Знам, че всички ме освиркват, но аз не се плаша от малко мускули. Имам манталитет на победител и мъж, който никога не е губил мач. Истински шампион, който се връща, за да се качи пак на трона“, написа Фюри в „Инстаграм“.
По-късно Фюри стигна още по-далеч, обръщайки се към американския президент Доналд Тръмп в „Туитър“. Той дори го покани да присъства в ъгъла му при евентуален мач с Джошуа.
„Доналд Тръмп, кой мислите, че ще спечели в мач Фюри срещу Джошуа? Ако искате, можете да излезете с мен и да бъдете част от най-големия мач в историята“, написа той в „Туитър“.
Фюри се закани, че ще спре Джошуа в рамките на осем рунда и ще нанесе първа загуба на 27-годишния британец на ринга. Промотърът на световния шампион Еди Хърн обяви, че през 2018 г. клиентът му вероятно ще се бие с други двама шампиони – Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър. Възможно е, след като обедини всички пет пояса в тежката категория, Джошуа да се боксира и с Фюри в края на 2018 г.
dnevnik.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!