Стаж в неправителствена организация във Франкфурт

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
814

Неправителствената асоциация Frankfurter Zukunftsrat и нейната инициатива "Моята Европа" имат за цел да срещнат студенти, политически фигури, бизнес лидери, учени и представители на медиите в поредица от семинари в цяла Европа. Информацията е публикувана от Mladiinfo.


Намерете в ЕВРОПА дневник.бг възможности за:

Образование – магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси – фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа – новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване – интересни европейски места, фестивали и събития.

Стаж

Организацията търси стажанти, които да се включат в работата на екипа й във Франкфурт. Стажът е платен и ще продължи шест месеца. Началото е в средата или в края на април 2013 г. Стажантите ще получават 600 евро на месец и частично заплащане на билетите им за транспорт през месеца.

Изисквания

Кандидатите трябва да владеят отлично английски и да имат познания по немски език. Изискват се още опит в социалните медии и младежките дейности. Стажантите трябва да са завършили висше образование и да имат познания по европейските въпроси или комуникации.

Кандидатстване

Желаещите могат да изпратят молбата си за кандидатстване на Карина Фойерригел, мениджър проекти “Моята Европа” carina@my-europe.org.

Краен срок: 8 април 2013 г.

Допълнителна информация

Подробности можете да намерите на сайта my-europe.org.

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.
Фотограф: *Debs*

Дневник, 28 март 2013

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!