Спешно издирване на осъден изнасилвач в Обединеното кралство

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
111

 

Полицията в Обединеното кралство издирва Муаруг Абрахам Гебремкал, осъден за изнасилване, който е в бягство след нарушаване на условията си за освобождаване под гаранция. Гебремкал, който беше признат за виновен в Кралския съд на Ексетър през септември, не е съобщил на полицията за местонахождението си, както е било изисквано.

34-годишният мъж се смята за опасен, и хората се призовават да не се доближават до него, а вместо това да сигнализират веднага полицията. Гебремкал е с отличителна татуировка на долната лява ръка и е описан като чернокож мъж, висок 6 фута, със слабо телосложение, черна афро коса и кафяви очи. Възможно е той да е променил външния си вид, като е обръснал главата си.

Детектив сержант Хана Спенсър от полицията на Девън и Корнуол подчерта, че издирването е спешно и призова всеки, който има информация за местонахождението на Гебремкал, да се обади на 999. Той има връзки с Плимут, Бирмингам и Лондон, но може да бъде навсякъде в страната.

Полицията настоятелно призовава всеки, който знае нещо за местоположението на Гебремкал, да се свърже с тях и да предостави информация, която може да помогне за неговото залавяне.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!