Сладкарници „Неделя“ навлизат в Австрия и Унгария

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
46

Веригата открива 16 нови обекта в Румъния в следващите 12 месеца
Водещата българска сладкарска верига „Неделя“ навлиза на нови европейски пазари. След откриването на пет сладкарници в столицата на Румъния Букурещ, веригата се насочва към пазарите на Австрия и Унгария. Виена е следващата цел на компанията.
В следващите 12 месеца „Неделя“ отваря още 16 нови обекта в Румъния, където за кратко време сладкарниците станаха хит. Моделът на компанията в северната ни съседка се запазва. Сладкарниците са с оригиналното си наименование и са на самообслужване. До момента техният персонал достига 40 души.
Асортиментът на тортите за Румъния е същият като този в България. Любимата торта на румънците е „Шоколадов еклер“. От компанията отбелязват, че вече 10 на сто от произвежданите торти се продават в Румъния.
Веригата сладкарници „Неделя“ разработва и нов стил на интериорите си. Голяма част от обектите в Румъния са в него, а скоро може да бъде видян и в няколко от софийските обекти.
Припомняме, че „Неделя“ откри първата си сладкарница в Румъния през ноември 2015 г. Обектът се намира в Baneasa Shopping City, водещ мол в Букурещ. По-късно компанията открива още 4 нови сладкарници в столични молове и търговски центрове.
Сладкарници „Неделя“ имат над 30 обекта в осем града в България – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Русе, Стара Загора и Хасково. За компанията работят над 300 служители, а някои от мениджърите са изпратени да развиват пазара в Румъния.
economic.bg


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353