Сирийски бежанци ритат бебе в лицето в Германия, нападнат лекари, дошли на помощ

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
277

 

Вечерта на 25 декември сирийски бежанци, наскоро пристигнали в Германия са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус. Когато на място пристигат лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето , бежанците са ги нападнали с колани, предаде The Daily Wire, цитиран от „Фокус“.
Нападението се е случило на 25 декември в 21 час местно време в град Аугсбург, където в същия ден 54 000 местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която впоследствие е била обезвредена.

Няколко сирийски бежанци избухват в гняв, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията. „Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и старците в автобуса“, заяви свидетел на случилото се.

В този момент едногодишното дете бива изритано в лицето. Когато лекарите се появяват, за да се погрижат за него и за другите пострадали, те са били атакувани с колани от бежанците. Лекарите от „Бърза помощ“ е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите. Започнато е разследване във връзка с инцидента.

24chasa.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!