Що е то мениджмънт на имоти от затворен тип?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
3088

Както знаете, специфичното при имотите от затворен тип е, че те представлява жилищни комплекси или офис сгради, които имат специален режим на достъп, засилен контрол на сигурността и особено оптимален подход към създаването на приятна, здравословна и комфортна среда за обитаване или работа.

Осигуряването на всички тези фактори обаче може да се осъществи единствено посредством добър професионален мениджмънт на имота от затворен тип. Ето и малко информация за тази сфера.
Мениджмънтът на комплекси от затворен тип представлява процеса по управлението и поддръжката му. Тук са включени всички услуги като почистване на общите части, създаване на сигурна система за достъп и охрана, наемане на обучени за целта домоуправители, както и специални усилия за добрия екстериор – озеленяване на площи и подобрение на външните идеални части. С всички тези неща и с мениджмънта на имота от затворен тип се занимават професионални фирми, които имат издаден и валиден лиценз за това.
Ние, Стар Пропърти Мениджмънт сме точно такава компания. Освен споменатите услуги ние осигуряваме на Вашия комплекс от затворен тип и допълнителни такива. Сред тях са застраховане на имотите, реклама на предлаганите за отдаване под наем сгради и офиси, сметоизвозване, журнална система, която позволява щателно осчетоводяване и детайлно осведомяване за начина на разходване на средствата, както и доставка на консумативи, вода, тонизиращи напитки и дори оборудване към тях. Ако се нуждаете от мениджмънт на комплекси от затворен тип, Вие сте на правилното място, защото ние знаем, че доброто управление на имоти е управлението, което е фокусирано върху нуждите на хората, техните желания и усещане за комфорт, сигурност и възможност да се чувстват добре! Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате специални изисквания или въпроси към отделните части или цялостното поддържане на Вашия жилищен комплекс! Ние ценим Вашия имот – ценете го и Вие, като му осигурите необходимата поддръжка и грижи.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!