Шокиращи тайни, разкрити на стюардеса на 30 000 фута

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
198

В моята кариера като стюардеса съм станала свидетел на невероятни признания от страна на пътници. Често хората се доверяват на екипажа, може би заради изолацията във въздуха или поради чувството, че сме просто временни събеседници в техния живот.

Една от най-запомнящите се истории е свързана с добре облечен мъж, който ми се довери по време на нощен полет до Москва. В началото той ме подцени, говорейки бавно и ясно, сякаш съм неспособна да разбирам основен английски. Това обаче не ме разстрои, а напротив – предчувствах, че той може да сподели нещо интересно. И наистина, след няколко водки, той, който се оказа руски дипломат, започна да разкрива тайни за предстоящата война в Украйна.

Този случай подчертава колко лесно някои хора могат да разкрият сериозни информации, когато смятат, че няма последствия. Пътниците често споделят шокиращи неща, като например млад мъж, който ми призна, че е доволен от смъртта на приятел в инцидент, по време на двучасов полет до Берлин.

Вероятно комбинацията от атмосферата на полета и алкохола, който се консумира на борда, допринася за това хората да се отварят така лесно. Но също така се чувствам, че много хора ме възприемат като лекомислена и затова се чувстват свободни да разкажат тайни, които обикновено биха пазили за себе си.

Често срещан мотив в разказите, които чувам, е изневярата – мъже, които се опитват да ме убедят да “продължа разговора” в хотелската им стая, използвайки извинения като нужда от “кариерен съвет”. Фрази като “Съпругата ми не ме разбира” са често срещани, но аз винаги се старая да отговоря тактично и професионално.

Иронията е, че много от тези мъже изглеждат засрамени, когато слизат от самолета, осъзнавайки колко са споделили. Въпреки че мога да се чувствам лошо, че слушам техните истории, в крайна сметка смятам, че ако не уважавате някого, който просто си върши работата, заслужавате каквото ви се случи.

Така че, докато аз съм там, за да се грижа за вас от момента, в който се качите на борда, до момента, в който кацнете, ако решите да споделите тайните си на 30 000 фута височина, не мога да бъда виновна ако те намерят пътя си до национален вестник. В крайна сметка, няма такова нещо като конфиденциалност на екипажа на кабината.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!