Шеридън: Искам да играя всяка седмица в ЦСКА, да вкарвам и да направя име

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
667

Ирландският нападател Килиън Шеридън заяви, че идва в ЦСКА с желанието да направи кариера.

Той обясни, че целта му е да запази мястото си в националния отбор, въпреки че няма да може да бъде наблюдаван често.

“Първото и най-важно нещо е, че имам нужда да играя. Знам, че като отивам в България лесно мога да бъда забравен. Затова трябва да играя всяка седмица, да вкарам няколко гола и да утвърдя името си. Надявам се, че с това ще запазя мястото си”, каза Шеридън.

Той игра за младежкия национален отбор на Ирландия срещу Естония във вторник, а ден по-късно беше титуляр и в мъжкия състав в приятелския двубой с Аржентина (0:1). В мача срещу Лионел Меси и съотборниците му 19-годишният Шеридън смени в атаката Кевин Дойл, тъй като нападателят на “Уулвърхемптън” не успя да се възстанови.

Днес младият състезател трябва да подпише договора си с ЦСКА. Очаква се той да е за три години. Червените обаче ще вземат 70% от правата му, а другите 30% ще останат на “Селтик”, пише “Тема спорт”.

Клаузата за откупуването му ще е 2.5 млн. евро. Така при евентуален негов трансфер ЦСКА ще вземе 1.75 млн. евро, а шотландският клуб – 750 хил. евро.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!