Сестрата на Бекъм поиска финансова помощ от държавата

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1104

Сестрата на бившия капитан на английския национален отбор по футбол

Дейвид Бекъм през последните месеци буквално няма пари за хляб и е принудена да се обърне за помощ към държавата.

На 38-годишната Лин Бекъм са й необходими 164 паунда седмично за покриване на основните жизнени потребности и на съдебни разходи. Брат й Дейвид печели толкова на всеки две секунди.

Лин Бекъм се разведе със съпруга си Колин Евери и в момента се бори в съдебната зала за трите им деца. Преди време той беше замесен в търговия с наркотици и домът им често е бил свърталище на дилъри. Къщата на Лин е купена именно от Дейвид Бекъм за 250 000 паунда преди 12 години.

Сега Лин живее с нов мъж, открит във Facebook, за който се твърди, че е излежавал осеммесечна присъда за побой над бившата му приятелка.

Част от английските вестници са на мнение, че проблематичният бивш съпруг на Лин е причината за дистанцирането на футболната звезда от сестра му. Друга част смята, че футболистът в никакъв случай не е трябвало да я изостави и сега тя да зависи от благоразположението на държавата.

Отношенията между Дейвид и Лин се влошиха още през 1998 г., когато футболистът се запозна с Колин Евери. Година по-късно Дейвид едва се съгласи да присъства на сватбата им, докато съпругата му Виктория категорично отказа.

Според медиите на Острова през последните месеци Дейвид въобще не е знаел какво става в живота на сестра му и е сериозно обезпокоен, след като е научил неприятните новини. “Дейвид въобще не знаеше какво се случва. Той е шокиран! Дейвид винаги е бил заедно с Лин”, каза приятел на футболиста и близък на семейство Бекъм пред “Дейли мейл”.

Преди няколко месеца Дейвид Бекъм каза в интервю, че преди няколко години баща му заръчал да се грижи за своите две сестри Джоан и Лин. “Обещах му, че ще се грижа за тях, докато съм жив”, каза играчът на “ЛА галакси”.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!