Сър Алекс: Трансферът на Бербатов бе боклук

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1258

Шотландецът вярвал, че Рууни

и българинът ще бъдат успешен тандем
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън определи трансфера на Димитър Бербатов при “червените дяволи” като боклук. Това става ясно от извадка на “Ивнинг Стандард” от книгата на шотландеца, която бе представена вчера.

“Фъргюсън се е борил многократно с шефа на Тотнъм Даниел Леви, като най-явният случай е за трансфера на Димитър Бербатов, който той нарича “боклук”. Фъргюсън признава, че Леви винаги мисли за Тотнъм, което “не е лошо нещо”, пише английското издание.
“След подписването на договор с Димитър Бербатов през 2008 година съмненията около мястото на Тевес се увеличили”, пише пък “Мирър”, позовавайки се на книгата.

“Фъргюсън почувствал, че българинът в тандем с Уейн Рууни са правилното нападение. Започнал да вярва, че Тевес играе “за себе си” и почувствал, че той вече е решил да напусне Юнайтед”, допълва английското издание.
blitz.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!