Ралица Джамбазова с две световни титли в Ню Йорк

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1255

  Българката спечели две първи места - WBFF World Bikini Diva и WBFF Commercial Model.

Ралица живее в Лондон и се занимава професионално с фитнес.

Ето какво научихме от самата нея:

Кога напуснахте Свищов и защо?

Напуснах Свищов 2010 година мисловно когато се явих на първото си световно състезание по силов трибой в Бат, Англия и спечелих второ място в света. След няколко дена прекарани в Англия, Лондон. Аз пожелах да се върна в тази страна и да продължа своя път във спорта и това което ме кара да се чувствам щастлива в живота – а именно да следим личната си легенда. През 2011 се преместих да живея в Лондон от където и стартира моят път към успеха и мотивацията за постигане и покоряване на световни подиуми.

С какво се занимавахте, преди да заминете за Лондон?

Преди да замина за Лондон се занимавах със три неща. 1. Обучение – Две магистратури в Стопанска Академия „Д.А.Ценов“ –  “Международни икономически отношения” и “Информационни технологии в бизнеса” 2. Спорт – Постоянен тренировъчен режим 3. Практикуване на обучението си като стажант във фирма – графичен дизайн и модел

Бързо ли се адаптирахте там и с какво се занимавате в момента?

Адаптационния период за всеки организъм е два-три дни…при мен беше мигновено. Но ми отне поне една година и половина докато навляза в нишата в която желаех да се развивам. В момента сам персонален треньор в един от най-добрите фитнес центрове в централен Лондон. Също така и диетолог. За пет години във страната успях да ъпгрейдвам себе си със много обучение и интензивно натрупване на знания и опит в тази сфера, което способства за професионалното ми развитие и успех в тази сфера.

Липсва ли Ви България?

– България. Ах България. Горда съм от това че съм българка. НО!!! Все по-рядко и по-рядко се сещам за нея. Преди няколко седмици, когато бях в Маями, пуснах традиционна българска музика на мои приятели “Малка Мома” и се разплаках без да се и замислям защо….Имам болка в сърцето си за България и предпочитам да избягвам всичко свързано с нея. Обичам страната си много!

Как стигнахте до конкурсите в Ню Йорк и имате ли други подобни участия?

След единадесет години непрекъсната тренировка, реших че е време да покажа и докажа знанията, опита и уменията си в тази сфера на световния подиум. Предстоят още много състезания…но в момента имам предложения за работа със световно известни компании в САЩ и в Англия в сферата на модния бизнес и спорта. Подготвям и моя линия хранителни продукти и естествено продукт, който съчетава в себе си едни от най-важните съставки за да поддържа човек добра фигура и здраве.

Как поддържате форма?

– Дисциплина, движение и душевен мир – постоянство в тренировката, балансирано хранене и правилно разпределение на енергията през ежедневието.

Всяка жена ли може да придобие визия като Вашата и как?

Всяка жена може да придобие перфектната визия отговаряща на личната им генетика. Подобрението на външната визия е в повечето случай пропорционално на подобрение на вътрешната красота на човек. Само бих искала да направя леко уточнение за подобрение на външната визия, имам предвид изграждане на добра физическа форма чрез специфичен тренировъчен режим и правилна хранителна програма а не пластична хирургия и гладуване, което е масова тенденция в България. Има изключително много информация в интернет за това как да изглеждаш добре, но най-сигурният начин е когато се консултираш и довериш на професионалист, който е минал по този път. Всеки който е заинтересован може да се свърже с мен през моя уебсайт, както и да ме следи в Инстаграм, а скоро ще излезе и апликация която ще бъде достъпна за всеки до всяка точка на света и позволява да имате личен треньор в джоба си.

Какво Ви мотивира?

Мотивира ме чувството да бъдеш различен. Това да се опитам да достигна пределите на собствените си възможности и опознаване на личността си все повече и повече, понякога се учудвам от себе си и не мога да кажа на какво се дължи. Но любовта е основния фактор – любовта към това което правиш!

По-лесен ли е животът на красивите жени?

Това е интересен въпрос. Според мен животът на красивите и умните жени е със сигурност много по-лесен от този на само красивите. Изпълнен е с много избори и предложения, което от една страна може да доведе до разпръскване на личността в много насоки, а не концентрация в една основна насока. Затова спорта ме научи да държа на първоначалното си решение и избор до край! Няма значение дали идва буря или слънце…продължавай напред!

Благодаря и успех!

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!