Почина 19-годишният внук на Робърт де Ниро

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
175

Това стана ясно, след като майка му обяви смъртта му в социалните мрежи

Източник: iStock/Getty Images

Внукът на Робърт де Ниро, Леандро де Ниро Родригес, е починал.

Трагедията се е случила днес, като майката на 19-годишния младеж Дрена обяви смъртта му в социалните мрежи с думите:
“Не знам как ще живея без теб. Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка“.

 

Дрена е осиновена дъщеря на Робърт след брака му с актрисата Даяна Абът. Благодарение на динамичната кариера на баща си, тя води сравнително непостоянен начин на живот и разделя времето си между Ню Йорк, Лос Анджелис и Италия. 51-годишната жена работи като модел, диджей и моден консултант. В крайна сметка тя решава да тръгне по стъпките на Де Ниро и скоро се изявява като актриса и режисьор. Първата ѝ роля е във филма на Алисън Андерс “Благодатта на моето сърце” през 1996 г., а след това се снима в няколко филма на баща си, включително “В бягство” от 1999 г., “Град край морето” от 2002 г. и “Шоутайм” от 2002 г.

Де Ниро се разделя с майката на Дрена през 1988 г., но въпреки това холивудската звезда остава в живота ѝ.

Тя прави Де Ниро дядо през 2003 г., когато посреща сина си Леандро с тогавашния си приятел Карлос Родригес. Оттогава Дрена, която в момента живее в Ню Йорк, се е насочила към режисурата, а освен това се описва като обучена в муай тай и бойни изкуства.

Източник: БГНЕС
vesti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!