Оставете Бербатов на мира!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
654

Селекционерът на националния отбор по футбол Станимир Стоилов

 втрещи събраните репортери на пресконференцията си след поражението от Русия с 0:1 и обяви, че за мача с Англия в тима може да се завърне Димитър Бербатов.

Няколко часа след това и на няколко хиляди километра разстояние треньорът промени позицията си и се оправда, че просто отговарял на въпрос, но нямало нищо ново. „Сега да се превръщаме на детска градина и да си играем на иди ми – дойди ми, няма да стане. Ако той има желание, е добре дошъл”, отсече Стоилов.

Димитър Бербатов може и да се появи на „Уембли” в началото на следващия месец, но е повече от сигурно, че ще заеме място на трибуните, а не на терена.

Месеците и годините, в които обличаше екипа на националния отбор за него вече са история, само преди седмица нападателят и нагледно показа, че сега е съсредоточен само върху една битка – тази с фланелката на Манчестър Юнайтед.

В националния отбор като цяло и селекционерът Станимир Стоилов в частност просто трябва да приемат този факт. И да оставят благоевградчанина на мира, съсредоточавайки се върху собствените си проблеми.

Защото ако се съди по продукцията изнесена в сряда вечерта на стадион „Петровский” в сърцето на Санкт Петербург те никак, ама никак не са малко. И не започват от 14 май когато Димитър Бербатов напусна тима.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!