Обама официално прие номинацията на демократите за втори мандат

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
684

Барак Обама прие номинацията на  Демократическата партия, която го прави официален кандидат на партията за предстоящите президентски избори и му дава възможност да се бори за втори мандат в Берия дом, предадоха информационните агенции.

„Пътят, по който ви предлагам да вървим, няма да е лесен, но ще ни отведе към по-добро бъдеще. Призовавам ви да изберете това бъдеще и да потвърдите целите, които ще направят страната ни по-добра в много области.” – заяви Барак Обама в речта си пред форума на демократите.
Той обеща напредък в промишлеността, енергетиката, образованието, сигурността. Същевременно Обама се ангажира, че програмата на  демократите ще  помогне за създаването на нови работни места и за възстановяването на икономиката.
Обама  призова американците да му дадат възможност да завърши започнатото. Според него,  не е възможно наследените проблеми да бъдат решени за четири години.
Според последните социологически проучвания,  Барак Обама е изгубил преднината си пред  кандидата на републиканците Мит Ромни и рейтингите на двамата са изравнени.
Наблюдателите отбелязват, че растящият процент на безработицата е основна причина за разочарованието на голяма част от американските избиратели от действащия президент.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!