Новият Москвич е сензационен

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
293

Слуховете за нов Москвич 2140 започнаха още когато се разбра, че Renault обмисля дали да върне Москвич към живот. Гигантът, собственик на Dacia, както и частично на друга руска легенда – ВАЗ – засега не е обявил нищо официално. Но някои анализатори смятат, че един достъпен и здрав модел с марката Москвич ще събуди носталгичните спомени на руснаците и може да се продава добре.

Техниката му по всяка вероятност ще използва тази от Dacia – достъпна и доказана, без да очакваме нещо свръх модерно.изайнът от рендърите над този текст е на независимия украински дизайнер Роман Прядко и всъщност изглежда доста прилично, като навява почти романтични спомени за съветското возило. Дизайнерът е подготвил и рендъри на интериора, от които виждаме разумно съчетание на дигитални технологии и аналогови бутони.

Изглежда съвременно и само емблемата AZLK напомня, че става въпрос за Москвич. Добавен е дори вариант SR (Sport Rally), който предполага по-потентно задвижване от обичайното за марката Москвич.
автор: СЛАВА

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!