Независим общински съветник, напуснал Възраждане, пребит пред дома си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
114

Столичен общински съвет

Иван Алексиев, независим съветник от Столичен общински съвет, който скоро напусна партия “Възраждане”, е бил нападнат и пребит пред дома си вчера по обяд. След инцидента, медицински преглед в Медицинска академия е установил, че има контузии по лицето и скалпа.

Алексиев, който се раздели с “Възраждане” след местните избори, където беше кандидат за кмет на район “Люлин”, подозира свои бивши съпартийци в организирането на нападението. Той разказва, че след едночасовата сесия на СОС вчера, спрял да поговори с възрастен мъж пред блока си, когато двама мъже с маски го напръскали със спрей и започнали да го бият.

Алексиев сподели, че има разногласия с ръководството на “Възраждане”. Според него, кампанията за кмет на “Люлин” била проведена с нулев бюджет и партията не му оказвала нужната подкрепа. Той също така твърди, че е бил заплашван от националното ръководство на партията преди нападението, но не уточни кой конкретно го е заплашвал.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!