“Миньор” осъди ЦСКА за 140 хил. лева, “Пирин” иска нов договор за Делев

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
622

"Миньор" осъди ЦСКА за 140 хил. лева за трансфера на Румен Трифонов.

Арбитражният съд към БФС се произнесе в полза на клуба от Перник.

Червените получиха срок да се издължат до 30 август. Освен това те трябва да платят и за всички разходи по делото, заведено от “Миньор”. Ако ЦСКА не спазят срока, перничани ще се обърнат към дисциплинарната комисия на БФС и вероятно ще последва наказание за ЦСКА.

Левият бек Трифонов беше привлечен при червените през зимата. Той дойде точно за началото на подготовката в Турция по желание на тогавашния треньор Йоан Андоне.

В същото време се разбра, че “Пирин” иска преразглеждане на договора на Спас Делев. Председателят на Управителния съвет на клуба от Благоевград Кирил Ваклинов е изпратил нотариална покана до ръководството на ЦСКА, съобщи gong.bg.

Ръководството на “Пирин” се самосезира, след като председателя на Надзорния съвет и основен акционер в дружеството Николай Галчев откри, че договорите на Делев и на Драги Коцев в “Локомотив” (Пд) са с фалшифициран подпис на прокуриста в “Пирин” Валери Стоицов.

Ако не се постигне разбирателство между клуба от Благоевград и ЦСКА, контрактът на Делев може да бъде развален и червените ще трябва да върнат жълтата му карта.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!