Мениджърът на Кубрат Пулев заплаши Джошуа със съд

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
218

Един от мениджърите на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция „Епик Спортс“ – Ивайло Гоцев, заплаши Антъни Джошуа със съд. Причината е размотаването и липсата на подпис за битката между двамата за световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO. Двете страни обявиха, че са се разбрали за дата и място – 12 декември в „O2 Арена“ в Лондон, но въпреки това все още договорът не е факт.

„Ако те не изпълнят споразумението ни, ще последва съдебен иск. В Англия разполагат с отлична и честна правосъдна система, така че не се притесняваме от подобни действия. Вярвам, че Ей Джей и неговият промоутър ще постъпят правилно и ще финализират сделката. Но ако решат да не го направят и наистина завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е сигурно. Не само ще се задействаме с IBF, за да му отнемат пояса, но ще ги съдим за загубеното време и пропуснати ползи. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да изпълни неговата част от договора. След това Кубрат ще стане световен шампион. Той е мъжкар. Въпросът е Ей Джей мъж ли е, или още е мамино синче“, заяви Гоцев.
gong.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!