Мей с манифест за ограничаване на миграцията

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
604

Тя представи приоритетите за управлението си след изборите във Великобритания на 8 юни
Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей обеща да ограничи имиграцията във Великобритания на хора от ЕС и от останалия свят. Лидерът на консерваторите призова днес британците да я подкрепят в преговорите за излизането на страната от Европейския съюз, като гласуват за нейната партия на парламентарните избори на 8 юни. Тя обеща, че в замяна ще ограничи достъпа на неевропейски мигранти до кралството, а след това ще намали и миграцията на хора от страните членки на ЕС, предаде Франс прес, на която се позова БТА и Дир.бг.

„Присъединете се към мен в момент, когато се боря за Обединеното кралство“, каза Мей в северния град Халифакс при представянето на програмата на Консервативната партия за изборите.

В момент, когато страната потегля на „голямото пътешествие“, наречено Брекзит, ръководителката на консервативното правителство настоя колко е важно да получи „чист мандат“, за да постигне „възможно най-добро“ споразумение на предстоящите преговори за излизане от ЕС.

„Следващите пет години ще са повратни за Обединеното кралство, основополагащ момент и предизвикателство. Всеки глас за мен и за моя екип ще засили позицията ми в преговорите“, каза тя в речта си.

В своя манифест Мей изразява позицията, че „имиграцията трябва да бъде контролирана и намалена, защото когато върви с твърде бързи темпове и в твърде големи мащаби, е трудно да се изгради хомогенно общество“, предаде ДПА.

„Безконтролната имиграция оказва влияние върху хората, върху публичните услуги и понякога отнема работни места“, предупреждава тя.

Мей обяснява, че „наша цел е да сведем имиграцията до устойчиви нива, което значи годишна нетна имиграция от десетки, вместо от стотици хиляди, каквато наблюдавахме през последните две десетилетия“.
economic.bg


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353