Меган Маркъл може пак да се снима в „Костюмари“

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
117

С благотворителна цел
Снимка: Twitter
Новата херцогиня на Съсекс Меган Маркъл може да се появи отново в американския телевизионен сериал „Костюмари“, с който стана популярна в целия свят.

Според Daily Mail, NBC Universal иска Маркъл да се завърне в шоуто в ролята си на Рейчъл Зейн в популярното шоу в САЩ само за един епизод. Появяването й ще е само двуминутен клип в епизода, който може да бъде заснет и в Англия.

Според идеята в сериала ще бъде показан семейният живот на героинята – която е бременна и живее във Великобритания със съпруга си от сериала Майк. Така клипът ще преповтори реалния й живот – тъй като Маркъл миналата година се ожени за британския принц Хари и вече очаква първото си дете.

Ако Маркъл се съгласи да бъде заснета в клипа, телевизия NBC обещава в замяна да дари милиони за благотворителна кауза по неин избор.

Маркъл участва в „Костюмари“ от 2010 до 2017 г., когато напусна, за да се ожени за принц Хари. В последния й епизод от сериала героинята й Рейчъл се ожени за дългогодишния си приятел в шоуто Майк Рос.

Последният епизод също така подсказа, че двамата ще се „оттеглят” и вече няма да бъдат част от шоуто занапред.

Последният епизод с участието на Маркъл в „Костюмари“ бе излъчен във Великобритания през април, само месец преди сватбата с принц Хари.
economic.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!