Мъж застрелян докато разхожда кучето си на отдалечен пътека в селска местност

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
249

65-годишен мъж беше застрелян, докато разхождаше кучето си в Шотландия.

Брайън Лоу от Абърфелди беше намерен мъртъв в района на Питили на околностите на града в събота сутринта.

Детектив-главен инспектор Мартин Макдугал от Екипа за големи разследвания заяви: “Мислите ни са със семейството на Брайън в този много труден момент и правим всичко възможно да им дадем отговори.

“Досегашните ни разпити показаха, че Брайън е бил на разходка с черния си лабрадор по една отдалечена пътека, малко преди 8:30 сутринта, когато е бил фатално застрелян. Всеки, който има каквато и да е информация, без значение колко незначителна може да му се струва, трябва да се обърне и да говори с детективите.”

Командирът на местната област Грег Бърнс заяви: “Разбирам, че това е изключително тревожен инцидент за тази малка, селска общност.

“Искам да се възползвам от тази възможност да успокоя хората, че работим денонощно, за да разберем какво се е случило с Брайън.

“В района ще има допълнителни патрули с висока видимост и през следващите дни ще видите значителна полицейска активност.

“Всеки, който има някакви притеснения, може да се обърне към тези офицери по всяко време.”

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!